Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het ideale cadeau voor in de zon: de Biercheque!

Chris Hofman
Het ideale cadeau voor in de zon: de Biercheque!

Met de zomerse dagen op komst zoekt iedereen het zonnetje op. Na maanden van binnen zitten, lonken de terrasjes, geniet je van de buitenlucht en drink je een lekker verfrissend drankje. Dit is het moment waarop je leuk uit de hoek kunt komen met een originele verrassing: de Biercheque! Dit is hét cadeau dat perfect tot zijn recht komt wanneer we de zon weer mogen verwelkomen. Hoe dan ook, deze gift card zal absoluut in de smaak vallen en jij bestelt die hier bij KaartDirect!

Op bezoek naar een brouwerij

Bezoekje brengen aan een bierbrouwerij? Dat kan met de Biercheque. Dit maakt deze cadeaukaart zo leuk, want je kunt bij er diverse brouwerijen in heel Nederland mee terecht. Met de Biercheque schenk je niet alleen een koude rakker, maar juist de complete ervaring. Als dat geen mooi cadeau is!

Een biertje proeven op het terras

De zomer is het perfecte moment om naar buiten te gaan en te genieten van een koud biertje onder de warme zon. Met de Biercheque in de hand heeft de gelukkige ontvanger de mogelijkheid tal van gezellige terrasjes bij brouwerijen te bezoeken voor een biertje. Of diegene nu de voorkeur geeft aan een licht en fris pilsje of een speciaalbier, er is genoeg keuze uit mooie brouwerijen waar deze wens in vervulling kan gaan. 

Bij verschillende brouwerijen kan de bier kadobon verzilverd worden. Dit is niet alleen een geweldige manier om nieuwe smaken te ontdekken, maar ook om de sfeer van lokale brouwerijen (letterlijk) te proeven. Bekijk hier alle inleverpunten van de Biercheque, zodat je een idee krijgt van wat de mogelijkheden zijn.  

Bestel vandaag nog een Biercheque bij KaartDirect

Bestel de Biercheque gemakkelijk en snel via KaartDirect en doe vandaag nog een bier ervaring cadeau. Deze bier cadeaukaart is direct beschikbaar en wordt digitaal geleverd. Ideaal als last minute geschenk of als je een leuk digitaal presentje wilt versturen. Koop nu een Biercheque, met een waarde vanaf 10 tot 150 euro en laat die zomer maar komen!

 

Gerelateerde artikelen:

Biercheque

€10,- tot €150,-

Biercheque

Bestellen