Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De Biercheque: het perfecte cadeau voor de bierliefhebber

Chris Hofman
De Biercheque: het perfecte cadeau voor de bierliefhebber

Het bierseizoen is officieel begonnen! Geniet samen met vrienden van IPA's in de achtertuin, of plof neer op je favoriete terras. Lekker wegdromen in de zon met een welverdiende goudgele rakker. Thuis of uit: de Biercheque komt altijd van pas!

Wat is de Biercheque?

Heb jij een vriend(in) die alles weet van speciaalbier en die altijd op zoek is naar nieuwe smaken? Dan hebben wij een leuke cadeautip! Bij KaartDirect koop je hèt cadeau voor de bierliefhebber: de Biercheque, een tegoedbon voor bier in de breedste zin van het woord. Het mooie aan deze gift card voor (speciale) biertjes? Het valt altijd in de smaak! De ontvanger kiest namelijk zelf de biertjes waar hij/zij zin in heeft. De Biercheque kan ingewisseld worden bij verschillende brouwerijen, bierwinkels, slijterijen, webshops of op een terras. 

Biercheque kopen bij KaartDirect

Zodra je de Biercheque bij KaartDirect.nl hebt gekocht, krijg je de digitale voucher in beeld te zien. De voucher wordt ook per mail toegestuurd. De code kan direct ingewisseld worden bij verschillende inleverpunten. Zo kun je online bij een hoop bierspeciaalzaken en brouwerijen terecht, zoals: de Bierliefhebber, Speciaalbier Koning, Stadbrouwerij Tilburg, de Koperen Kat en nog veel meer. Online heb je keuze uit plaatselijk gebrouwen bier tot de populairste Pale Ale en Weizen. Ook kun je de Biercheque op het terras gebruiken om biertjes af te rekenen. Bij verschillende brouwerijen en cafés kun je met de cadeaubon al uit de voeten. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle deelnemende bierspecialisten.

Wie verras jij met een biertje?

De echte bierliefhebber natuurlijk! Er zijn talloze brouwerijen (met terrassen) die de Biercheque aannemen. Daarbij is de Biercheque een leuk cadeau om weg te geven aan vrienden, familie of kennissen. Probeer verschillende soorten bieren van uiteenlopende brouwerijen en verbreed het smakenpalet. Natuurlijk is het ook mogelijk om een favoriet biertje uit te kiezen en deze online te bestellen. 

Voordat je dubbel gaat zien, nog even alles op een rij

Bij KaartDirect koop je de Biercheque al vanaf 10 euro. Dit is het perfecte cadeautje voor iedereen die van een biertje houdt. Bestel een favoriete (of nieuwe) smaak online of gebruik de cadeaubon om af te rekenen bij een van de vele inleverpunten. Dit kan online bij de brouwerijen, een slijterij of in de zon op een terras. De Biercheque koop je eenvoudig en snel via deze pagina.

Biercheque

€10,- tot €150,-

Biercheque

Bestellen