Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Minecraft krijgt The Wild Update

Chris Hofman
Minecraft krijgt The Wild Update

Wat is Minecraft?

Minecraft heeft twee soorten gezichten: in de Survival modus moet je doormiddel van grondstoffen vergaren zien te overleven en in de Creative modus maak je de mooiste creaties. Dit alles in een blokkerige wereld, waarin je flora en fauna tegenkomt die je kunt gebruiken om allerlei spullen te maken. In de wereld van Minecraft kom je dus verschillende soorten blokken tegen die allemaal te gebruiken zijn om daar weer nieuwe blokken van te maken. Zo gebruik je zand(blokken) om blokken glas te maken, hout voor gereedschappen en met deze gereedschappen ga je bijvoorbeeld de mijnen in om weer betere gereedschappen te kunnen maken. Maar pas op! Als het nacht is komen er zeer onaardige wezens tevoorschijn om je leven zuur te maken. Een Creeper wilt bijvoorbeeld zichzelf opblazen als je te dicht bij hem in de buurt staat!

Maar dit soort enge taferelen kan je te lijf gaan als je goed voor jezelf zorgt. In de blokkerige wereld van Minecraft vind je verschillende biomes: natuurgebieden van een bepaalde stijl, zoals een winterlandschap, jungles, moerassen, bossen, woestijnen en meer. Vandaag is The Wild Update uitgekomen en krijgen Minecraft spelers er twee biomes erbij.

Vandaag twee nieuwe biomes

Doordat er twee nieuwe biomes aan de games zijn toegevoegd hebben survival spelers en creatieve Minecrafters nog meer soorten blokken beschikbaar om nieuwe dingen ermee te maken. De mangrove-moeras biome brengt mangrove bomen, kikkers en modderblokken waar spelers weer leuke dingen mee kunnen maken. De deep dark biome is in deze erg bijzonder. Dit komt namelijk onder het bedrock niveau te liggen, wat voorheen de laagste niveau was in de game. In de deep dark biome zul je ruïnes van een oude beschaving kunnen vinden, nieuwe monsters en een hoop mysteries. Kortom, duik nu in de game om gauw te onderzoeken wat je daar allemaal tegenkomt!

Waar en hoe koop je Minecraft?

Minecraft kopen gaat eenvoudig en doe je via KaartDirect op verschillende manieren, omdat de game beschikbaar is voor meerdere platformen. Minecraft haal je idealiter via de Microsoft Store. Dit kan via pc of via een Xbox console. Je kunt hier klikken om Xbox tegoedkaarten te kopen. Als je extra content wilt kopen in de Minecraft Marketplace (skins, DLC, texture packs en meer) dan koop je bij KaartDirect snel en eenvoudig Minecoins op deze pagina. Als je Minecraft op een PlayStation 4 of PS5 wilt spelen, koop je hier PSN-tegoed. Hiermee vul je de digitale PlayStation portemonnee en schaf je de game aan in de PlayStation Store. Klik hier om Nintendo cards te kopen om Minecraft aan te schaffen in de Nintendo eShop. Alle kaarten zijn tevens leuke cadeautips voor Minecraft fans en gamers die nog kennis moeten maken met deze fantastische game.

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Minecraft 1720 Minecoins

€9,99

Minecraft 1720 Minecoins

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

Nintendo eShop card €15

€15,-

Nintendo eShop card €15