Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het eerste seizoen van Call of Duty: MW3 is gestart!

Nora Vos
Het eerste seizoen van Call of Duty: MW3 is gestart!

Bij de start van een nieuw Call of Duty Season komt er altijd een hoop extra content om te ontdekken. Het eerste seizoen voor CoD: Modern Warfare 3 belooft veel goeds en zeker de moeite waard om in te duiken. We gaan in vogelvlucht langs de belangrijkste punten en vertellen waarom PSN kaarten goed van pas gaan komen: grijp niet naast de nieuwe, vette skins!

Nieuwe maps voor Modern Warfare 3 en Warzone

Vanaf dag één zijn er twee nieuwe maps beschikbaar voor de multiplayer van Modern Warfare 3: Meat en Greece. Meat is een slachthuis waar je met je teammaten online kont kunt schoppen. Een originele setting is het zeker! Greece spreekt een beetje voor zich. Tijdens het spelen ervaar je niet alleen spanning en competitiviteit, ook zul je het Griekse vakantiegevoel proeven! Op een later moment in het seizoen gaan we nog naar Rio de Janeiro op de map Rio, die in een winkelcentrum is gesitueerd.

Andere toevoegingen zijn een multiplayer modus genaamd Gunfight (2vs2), extra verhalende content voor Zombies en ook krijgt Warzone een nieuwe map: Urzikstan. Alles bij elkaar genomen valt er met het eerste seizoen van Modern Warfare 3 een hoop te beleven! En dat is nog lang niet alles, want begin 2024 verschijnt de mid-season update Reloaded met nog veel meer content. 

Met PlayStation tegoed CoD Points kopen

Het nieuwe seizoen is ook het startschot voor de Battle Pass. Door te spelen met deze pas, speel je exclusieve items vrij. Wat kost een Battle Pass voor Call of Duty? Een gewone Battle Pass gaat al voor 1100 CoD Points (9,99 euro) over de digitale toonbank. Voor de duidelijkheid: als je een 20 euro PlayStation kaart koopt, kun je er niet alleen een Battle Pass halen, maar ook nog een extra skin bundel in de Call of Duty Store!

Unlock exclusieve items met de Battle Pass

De Battle Pass bestaat wederom uit 100 tiers, elke tier die je vrijspeelt, wordt beloond met een item zoals wapens, skins en Operators. Wil je in extra content unlocken, maar heb je geen tijd om uren aan de Battle Pass te besteden? Overweeg dan het Blackcell pakket. Voor 30 euro krijg je direct toegang tot extra 10 Operators, de nieuwe Battle Pass, blueprints en nog veel meer. Het totale pakket staat gelijk aan een waarde van 7.000 CoD Points.

Merry CoDMAS!

Er komt nog een leuke update voor kerst! Tijdens het CoDMas event kan erop rekenen dat alles overgoten wordt met een toepasselijk sausje. Voor zo’n moment is het niet verkeerd om voorbereid te zijn met extra PlayStation tegoed. Voeg genoeg saldo toe om meteen de leukste skins aan te schaffen in de Call of Duty Store. Want wie wil er nu niet rondrennen als een kerstman?

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25