Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Geef een Dagje uit Cadeaukaart - Bestel bij KaartDirect

Chris Hofman
Geef een Dagje uit Cadeaukaart - Bestel bij KaartDirect

Je hebt altijd van die mensen die voortdurend op zoek zijn naar de volgende vakantiebestemming of een leuk uitje. Ben jij bekend met zo’n persoon? Of het nu een familielid is of een goede vriend(in), KaartDirect heeft daar iets leuks voor: de Dagje uit Cadeaukaart! Met een Dagje uit Cadeaukaart kan de ontvanger namelijk kiezen uit ontzettend veel uitjes waar iedereen blij van wordt. In deze blog lichten we een aantal opties uit, zodat je een goed idee krijgt van wat de ontvanger allemaal kan doen met deze veelzijdige cadeaukaart.

Breng een bezoekje aan een pretpark

Met cadeaubon code kan de ontvanger via de site van Dagje uit een kaartje bestellen voor een van de vele pretparken die hierbij zijn aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan attractiepark Slagharen, waar meer dan 30 attracties te vinden zijn. Voor avonturen over de grens zijn er ook mogelijkheden: in België bijvoorbeeld Plopsa Coo, dat over een waterpark beschikt. In Duitsland is Holiday Park een optie, waar je jezelf kunt onderdompelen in diverse shows en liveoptredens!

Een dagje met het gezin dieren kijken

Als de ontvanger veel affiniteit heeft met dieren, dan is er ook nog de mogelijkheid om kaartjes te bestellen voor verschillende dierentuinen. Misschien klinkt een safari-tocht in Safaripark Beekse Bergen wel interessant? Anders is het ook een leuk idee om naar Burgers’ Zoo of het Dierenrijk te gaan, de wat meer traditionele dierentuinen. Lekker een dagje rondwandelen en aapjes kijken.  

Cultuur snuiven in een museum

Degenen die meer genieten van rustige bestemmingen en cultuur, biedt de Dagje uit Cadeaukaart ook mogelijkheden voor het bezoek van een museum. Zo is de Body Worlds expositie een boeiende tentoonstelling waar het menselijk lichaam in detail bestudeerd kan worden. Als alternatieven voor wie iets minder spannends zoekt, zijn er opties zoals Ripley’s Believe it or Not! – een plek vol rariteiten en optische illusies – of het Moco Museum, een modern kunstmuseum in Amsterdam. Deze behoren ook tot de vele mogelijkheden die de Dagje uit Cadeaukaart biedt.

Een mooie cadeaukaart als geschenk

Je leest het al, de Dagje uit cadeaubon staat bol van de keuzes om iemand mee te verrassen. Met deze cadeaukaart kan de gelukkige helemaal zelf kiezen wat hij of zij gaat doen, en dat is waarom deze cadeaukaart altijd in de smaak valt. Natuurlijk hebben we slechts het topje van de ijsberg aangehaald, maar dit alleen al moet een goed idee geven van wat voor mooi geschenk de Dagje uit Cadeaukaart is! Je kunt de DU kaart aanschaffen vanaf 5 tot maximaal 150 euro. Je kan dus zoveel geven als je zelf wilt.

 

Gerelateerde artikelen:

Dagje Uit cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Dagje Uit cadeaukaart

Bestellen