Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Met de Podium Cadeaukaart geef je een cultureel cadeau

Chris Hofman
Met de Podium Cadeaukaart geef je een cultureel cadeau

De Podium Cadeaukaart is een uiterst mooi cadeau voor liefhebbers van live muziek, theater, cabaret, toneel en/of musicals. Het is daarom interessant om te weten waar deze cadeaubon te koop is, zodat je vrienden, familie of kennissen blij kan maken met een onvergetelijke avond. De Podium Cadeaukaart is namelijk bij veel podia te besteden: denk aan het Carré, Het Concertgebouw, het Nationale Opera & Ballet en nog veel meer. Meer dan 300 podia in Nederland zien de Podium Cadeaukaart als een geldig betaalmiddel dus er is een ruime selectie aan mogelijkheden om een indrukwekkende avond aan iemand cadeau te geven.

 

Waar kan je de Podium Cadeaukaart besteden?

Bij ticketshops voor live entertainment zoals Eventim en de Nationale Theaterkassa kan je ook online de cadeaukaart als een geldig betaalmiddel gebruiken. Zelfs in Antwerpen kan de Podium Cadeaukaart verzilverd worden, een ontzettende goede reden om over de grens te gaan! Zo merk je het eigenlijk al. Met de Podium Cadeaukaart staat de ontvanger voor een hoop keuzes: in Nederland naar een van de grootste culturele plekken bezoeken om een voorstelling bij te wonen, of een bezoekje over de grens brengen om er een uitgebreid uitje van te maken. 

KaartDirect is een officieel verkooppunt van de Podium Cadeaukaart. Het bestellen van deze theater cadeaubon gaat snel en eenvoudig. Vanaf 10 euro koop je al een Podium Cadeaukaart om cadeau geven (of om jezelf te verwennen). Met de verschillende opties qua bedragen kan je het zo gek maken als je zelf wilt, zoals een heel gezin blij maken met een tegoed van 150 euro. Het bestellen van de Podium Cadeaukaart gaat op een veilige en eenvoudige manier bij KaartDirect. Zodra je het gewenste bedrag hebt uitgekozen en betaald hebt duurt het enkele ogenblikken voordat jij de digitale cadeaubon ontvangt. Zodra de betaling gelukt is, krijg je binnen enkele seconden de Podium Cadeaukaart op je scherm te zien en kan je deze aan iemand cadeau geven. De code(s) worden ook nog eens extra naar het opgegeven e-mailadres verzonden, zodat je het nooit kwijtraakt. Dan is het gewoon een kwestie iemand de Podium Cadeaukaart te schenken en diegene een mooie avond te wensen. 
 

Podium digitale cadeaukaart

€10,- tot €150,-

Podium digitale cadeaukaart

Bestellen