Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een cadeaukaart voor de werknemer

Chris Hofman
Een cadeaukaart voor de werknemer

Af en toe is het niet slecht om je waardering uit te spreken over je werknemers. Natuurlijk is het belangrijk dat het werk goed uitgevoerd wordt en je mag natuurlijk kritiek geven en streng zijn, maar als het goed gaat, mag er gerust een beloning tegenover staan. Een cadeaukaart geven aan je meest gewaardeerde werknemers is daarom een mooie manier om te laten zien dat je tevreden bent over hun werk. Maar welke cadeaukaart kies je dan? Er zijn er namelijk een behoorlijk aantal en KaartDirect.nl helpt je hier graag een handje bij.

Muziek is de smaak van ons leven

Het is hierin belangrijk om je personeel een beetje te kennen. Weet je toevallig dat iemand een groot fan is van muziek of heb je simpelweg veel Spotify gebruikers op de werkvloer? Dan kan je punten scoren door een Spotify abonnement (1, 3 of 6 maanden) cadeau te doen. Deels zit hier ook eigenbelang bij, want tijdens de werkuren gaat het allemaal natuurlijk een stuk vlotter met een leuk deuntje op de achtergrond.

Een veilige keuze

De VVV Online cadeaukaarten (€5,- tot €150,-) zijn hierin een mooi alternatief als je het breder op wilt zoeken. De meest bekende cadeaukaart van Nederland zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht toveren van je personeel. Je kan dit dan ook in zeer veel verschillende gelegenheden gebruiken: bij een restaurant, een wellness centrum, gebruiken voor het boeken van een vakantie en nog veel meer. Mocht iemand bijvoorbeeld ook veel overwerken bij jou op kantoor, dan kan diegene misschien met de VVV bon via Thuisbezorgd eten bestellen?

Dé originele optie

Het is maar een grapje natuurlijk, maar misschien wil je nog iets originelers geven. Dan hebben wij onze eigen cadeaukaart! De KaartDirect Keuze Cadeaukaart geeft je de mogelijkheid om je favoriete werknemers te laten kiezen uit een buffet van cadeaukaarten, maar natuurlijk ook andere digitale producten die bijvoorbeeld geschikt zijn voor gaming of pc. Tevens kun je er software mee aanschaffen, dus aan keuze absoluut geen gebrek. Met de KaartDirect Keuze Cadeaukaart kan je tot wel €500,- aan tegoed aan iemand gunnen. Maar dan moet deze persoon natuurlijk wel erg goed zijn best hebben gedaan op de werkvloer!

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Spotify Premium - 1 maand

€10,-

Spotify Premium - 1 maand

VVV Online cadeaukaart

€5,- tot €150,-

VVV Online cadeaukaart

Bestellen