Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Drie games op 1 dag, ben je klaar voor Rise of the Princess: Dragon's Showtime?

Wessel Focke
Drie games op 1 dag, ben je klaar voor Rise of the Princess: Dragon's Showtime?

In 2020 kwamen Doom Eternal en Animal Crossing: New Horizons op dezelfde dag uit, deze release werd liefkozend 'Doom Crossing' genoemd. Dit gebeurt vaker, zo werden vorig jaar Barbie en Oppenheimer omgedoopt tot 'Barbenheimer'. Met de release van Rise of the Ronin, Dragon’s Dogma II en Princess Peach: Showtime, hebben we vandaag weer een interessante combinatie! Zwaarden kruisen in historisch Japan, monsters bevechten in een fantasiewereld of de spotlight stelen in een theatraal avontuur: deze dag biedt voor ieder wat wils. Dus, Doom Crossing, zet een stap opzij en maak plaats voor 'Rise of the Princess: Dragon's Showtime'!

Rise of the Ronin

Ben jij er klaar voor om je lot als ronin te bepalen? In de nieuwe actie RPG, Rise of the Ronin, ervaar je het oude Japan. Elke keuze die je maakt, leidt tot een ander verloop van het verhaal. Let dus goed op welke personages je besluit te steunen en welke je te lijf gaat! De gameplay en gevechten lijken op die van Nioh en Wo Long: Fallen Dynasty, die net als Rise of the Ronin zijn ontwikkeld door Team Ninja. Tijdens de gevechten kun je gebruikmaken van authentieke vuurwapens, of voor je trouwe katana kiezen. Lijkt Rise of the Ronin je wat? Dan kun je deze game nu spelen op de PlayStation 5.

Dragon’s Dogma II

Capcom brengt vandaag ook een verhaalgedreven RPG uit, namelijk het langverwachte Dragon’s Dogma II. Deze game bevat een diepgaand verhaal dat zich afspeelt in een middeleeuwse fantasy setting. Je vecht zij aan zij met een Arisen, een personage dat je helemaal zelf creëert, met bijbehorende skills. Dankzij een brede selectie aan verschillende classes, is je avontuur nooit helemaal hetzelfde als dat van een ander. Of je nu kiest om monsters te verslaan met een zwaard, pijl-en-boog of zelfs met magie, jij bepaalt zelf hoe het avontuur verloopt. Tijdens je reis zul je meerdere mythische wezens tegenkomen, van draken tot reuzen, het is aan jou om ze te verslaan. Een must-play voor fans van fantasy games als Dark Souls of Skyrim. Dragon’s Dogma 2 is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, en PC.

Princess Peach: Showtime!

Princess Peach neemt de hoofdrol in een gloednieuw avontuur: Princess Peach: Showtime! Dit spel brengt haar naar een theater waar ze een voorstelling bijwoont, die plots wordt onderbroken door een bende slechteriken. Jij helpt Princess Peach om dit theater van het kwaad te verlossen! Dit spel geeft een nieuwe draai aan power-ups: ze komen namelijk in de vorm van verschillende theaterkostuums. Of Peach nu als zwaardvechter, geniale dief, creatieve banketbakker, of charmante zeemeermin het toneel op gaat, elke outfit biedt haar speciale vaardigheden. Ze verkent verschillende gethematiseerde podia, elk met hun eigen uitdagingen en looks. Met deze afwisselende kostuums en kleurrijke omgevingen zorgt Princess Peach: Showtime! voor een frisse en unieke toevoeging aan de wereld van Mario. 

Het is een goede dag voor gamers, elk van deze games biedt een unieke ervaring die je niet wilt missen. En het beste? Je hoeft helemaal niet te kiezen, ervaar ze gewoon alle drie! Via KaartDirect koop je veilig en snel game tegoed voor de PlayStation, Nintendo eShop, Xbox of Steam. Ken je iemand die binnenkort jarig is? Maak dan gebruik van ons cadeaumodule om op een leuke manier gaming cadeaukaarten te versturen! 

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Nintendo eShop card €75

€75,-

Nintendo eShop card €75

PlayStation Store code €80

€80,-

PlayStation Store code €80