Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De boekenbon is de leukste cadeaukaart voor de boekenliefhebber

Lennard Verhage
De boekenbon is de leukste cadeaukaart voor de boekenliefhebber

De nationale boekenbon

Niets is zo ontspannend als op een vrij moment lekker genieten van een goed boek. Boeken heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten en elke liefhebber doe je een groot plezier met een cadeaubon. De beste cadeaubon in deze is de boekenbon die je bij KaartDirect.nl kunt bestellen. Met deze cadeaubon kan de ontvanger op verschillende adressen een boek of zelfs meerdere boeken uitzoeken en dat zal altijd gewaardeerd worden.

Boekenbon is breed te gebruiken

Bij een boekenbon kopen denk je al snel aan een cadeaubon, waarmee je in de winkel een nieuw boek kunt afrekenen. Er is echter veel meer mogelijk met zo’n boekenbon, want ook kan je dit uitstekend gebruiken voor digitale boeken die we natuurlijk kennen als zogeheten ‘ebooks’. De boekenbon is tevens te gebruiken bij sommige aanbieders van luisterboeken.

Kortom, met een boekenbon kopen heb je een uitstekend cadeau in handen voor de echte liefhebber van lezen. Op ruim 1.500 adressen kan je met deze cadeaukaart terecht en daar kun je heel eenvoudig afrekenen. Je maakt een keuze uit het assortiment en bij de betaling gebruik je de tegoedcode die bij deze boekenbon geleverd wordt. Het bedrag wordt van het totaal afgeschreven en je kunt deze cadeaukaart vervolgens op een later moment weer gebruiken.

Hierdoor is de boekenbon een erg fijn cadeau dat breed te gebruiken valt. Dit voor fysieke en digitale boeken of een combinatie daarvan. Met enorm veel adressen waar je met deze cadeaukaart terecht kunt, weten we zeker dat er altijd een geschikt boek gevonden zal worden. En dat is precies waarom dit een geliefd cadeau is.

Vrije keuze in waarde

Boeken zijn over het algemeen niet al te duur, maar de keuze is natuurlijk wel enorm en dat maakt het altijd tot een leuke zoektocht. De liefhebber van lezen heeft sowieso altijd wel wat titels op zijn of haar lijstje staan en dat maakt het cirkeltje weer rond: de boekenbon wordt gewaardeerd. Deze cadeaukaart is verkrijgbaar in verschillende waardes, waardoor je zelf de hoogte bepaalt.

Zo kun je de boekenbon bij KaartDirect.nl aanschaffen voor een bedrag van € 5,- en dit loopt op tot een maximum van maar liefst € 250,-. Je bent geheel vrij in het bepalen van de waarde, want dit vul je namelijk zelf in. Wil je meerdere boeken cadeau doen? Neem dan een iets groter budget. Gaat het om een eenvoudig verjaardagscadeau en is een tientje voldoende? Dan koop je de boekenbon met die waarde.

Je bepaalt geheel zelf wat je wilt geven en wij maken het voor je in orde. De boekenbon wordt na de betaling gelijk geleverd als een tegoedcode. De tegoedcode is direct bruikbaar, waardoor er gelijk allerlei boeken mee gekocht kunnen worden. Je kunt de boekenbon hier bestellen.

Dit cadeau is leuk om te geven voor een verjaardag of bij een speciale gelegenheid. Ook is het uitstekend geschikt als relatiegeschenk of middel om je collega’s te bedanken, dan wel verrassen. Er zijn tig redenen te verzinnen en een boekenbon valt altijd in goede aarde, neem dat maar van ons aan!

Boekenbon

€5,- tot €150,-

Boekenbon

Bestellen