Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De 5 beste cadeaukaarten voor Valentijnsdag

Sander Lindeveld
De 5 beste cadeaukaarten voor Valentijnsdag

Nog maar een paar dagen wachten en het is Valentijnsdag; de dag waarop je een naaste, of jouw geliefde net een dagje in de watten legt. Dit is natuurlijk het ideale moment om jouw geliefde te verrassen met een cadeaukaart speciaal voor hem of haar. Wij hebben de 5 beste cadeaukaarten uitgekozen en opgesomd hieronder!

1. FashionCadeau kaart

Eén van onze favorieten is de FashionCadeau kaart. Deze kaart is heel divers en kan gebruikt worden bij tal van kledingwinkels. Denk hierbij aan Zalando, Adidas, H&M, Foot Locker, shoeby fashion, ABOUT YOU, Hunkemöller en nog meer. Ideaals als je partner houdt van shoppen!

2. EntertainmentCadeau kaart

Samen een bezigheid plannen maar kom je er maar niet uit wat? Dan is de EntertainmentCadeau kaart de ideale keuze! Deze cadeaukaart kan gebruikt worden om naar Walibi te gaan, maar ook de Efteling of een avondje bankhangen met een film via Pathé Thuis is mogelijk.

3. Zalando

Ken je iemand die helemaal fan is van Zalando? Dan is onze Zalando cadeaukaart ideaal. Met deze cadeaukaart krijg je keuze uit miljoenen producten bij het grootste online warenhuis. De kaart kan al besteld worden vanaf 5 euro en gaat tot maar liefst 150 euro.

4. Bol.com

Bol.com is ook een absolute aanrader en hiermee kan het vrijwel niet misgaan. Met de Bol.com cadeaukaart krijg je toegang tot een supergroot aanbod aan producten van meer dan 15 miljoen. Van kleding tot computers, videogames en nog veel meer!

5. PlayStation cadeaukaart

Voor de gamers onder ons is de PlayStation cadeaukaart de beste keuze. Met onze tegoedkaarten kun je je account opwaarderen om het vervolgens uit te geven in de PlayStation store aan nieuwe games, downloadable content, COD Points, v-Bucks, FIFA Points en meer!

Stuur jouw valentijn een cadeaukaart met KaartDirect

Op KaartDirect hebben we een speciale pagina waar het mogelijk is om iemand per email een cadeaukaart te versturen. Op deze pagina kun je een kaart kiezen en een bijpassend achtergrond dat helemaal in het teken staat van Valentijnsdag. Vervolgens kun je een persoonlijk bericht typen en instelllen wanneer het cadeau wordt verstuurd, wij regelen de rest!

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

EntertainmentCadeau code

€5,- tot €200,-

EntertainmentCadeau code

Bestellen
FashionCadeau kaart code

€5,- tot €200,-

FashionCadeau kaart code

Bestellen
Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen