Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Days of Play 2024: De ultieme actieperiode voor PlayStation fans

Chris Hofman
Days of Play 2024: De ultieme actieperiode voor PlayStation fans

Het is weer die tijd van het jaar waar PlayStation fans reikhalzend naar uitkijken: de Days of Play! Van 29 mei tot en met 12 juni biedt Sony een spectaculaire reeks kortingen op een breed scala van PlayStation producten aan. Of je nu fervent gamer bent en je jouw collectie wilt uitbreiden met nieuwe titels of juist net aan je PlayStation reis wilt beginnen met de aanschaf van een console, deze actieweek is de perfecte gelegenheid om optimaal te profiteren van fantastische deals.


PS Plus in prijs verlaagd!

Een van de meest aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Days of Play is de korting op PlayStation Plus abonnementen. PS Plus biedt toegang tot online multiplayer, maandelijks gratis games, exclusieve kortingen en nog veel meer. Nieuwe PS Plus leden krijgen tot 30% korting op PlayStation Plus jaarabonnementen.


Tijdens de Days of Play krijgen bestaande PS Plus Essential leden 25% korting als zij upgraden naar PlayStation Plus Extra. PlayStation Plus Extra-abonnees die upgraden naar PlayStation Plus Premium krijgen 30% korting. Een hoop korting, waarmee je het maximale uit je PlayStation ervaring kunt halen!


Win een PS5 bij KaartDirect

De hele maand juni verloot KaartDirect elke week een PlayStation 5 console, met daarbij EA Sports FC 24 en 100 euro PlayStation Store tegoed! Koop je een 50 euro PlayStation kaart (of meer), dan maak je automatisch kans op dit mooie pakket. Lees hier meer over deze winactie.


Korting op topgames

Tijdens de Days of Play kun je profiteren van aanzienlijke kortingen op de beste games die beschikbaar zijn voor de PlayStation. Denk aan recente hits, zoals Marvel’s Spider-Man 2, The Last of Us: Part II Remastered en Rise of the Ronin. Mis deze kans niet om je game bibliotheek te verrijken met titels waar je al lang naar verlangt.


Hardware aanbiedingen: PlayStation 5, controllers en VR2

Tijdens de Days of Play zijn niet alleen games afgeprijsd, maar ook hardware. Zo zijn dit jaar de PlayStation 5 en PlayStation 5 Digital Edition met een korting van 50 euro verkrijgbaar. Ook de PlayStation VR2 (en diens Horizon: Call of the Mountain bundel) scoor je met 100 euro korting! Profiteer van deze aanbiedingen in de PlayStation Direct Store.


Mis het niet: 29 mei tot en met 12 juni

De Days of Play zijn de ultieme gelegenheid om je PlayStation setup uit te breiden met nieuwe games en/of accessoires. Dit is het perfecte moment om jezelf te trakteren of een ander blij te maken met een geweldig cadeau. Mis deze kans niet en duik in de wereld van PlayStation met de Days of Play!

Meer weten over de Days of Play? Klik dan hier voor meer informatie.

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

PlayStation Store code €80

€80,-

PlayStation Store code €80