Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Betreed samen het ijs met de Schaats Cadeaukaart

Chris Hofman
Betreed samen het ijs met de Schaats Cadeaukaart

Voor de schaatsliefhebber zit het weer helaas nog niet bepaald mee. We hebben slechts een klein aantal dagen onder het vriespunt gehad. Het geliefde natuurijs heeft zich laten zien, maar echt lang hebben we er niet van kunnen genieten. Gelukkig is er een manier om toch te schaatsen: breng een bezoekje aan de kunstijsbaan! Ken je iemand die staat te popelen om het ijs te betreden? Verras hem/haar met de Schaats Cadeaukaart en ga samen naar de schaatsbaan!

Schaatsen wanneer je maar wilt

Met de Schaats Cadeaukaart kan je terecht bij 1 van de 19 deelnemende schaatsbanen, verspreid over heel Nederland. Het voordeel van deze kunstijsbanen is dat je er de hele winter terecht kunt en op perfect ijs kunt schaatsen. Zo hoef je niet te wachten totdat de slootjes of plassen bevroren zijn. Je kunt je schaatsen afstoffen en erop uit trekken wanneer jij dat wilt. Geef de Schaats Cadeaukaart aan iemand die het leuk vindt om samen met jou de ijsbaan op te gaan. Misschien alvast oefenen voor de Elfstedentocht?

Is je metgezel niet bepaald ervaren op het ijs? Geen zorgen, de ontvanger van een Schaats Cadeaukaart kan ook schaatslessen nemen. Mocht er dan toch nog natuurijs in Nederland verschijnen, dan kan diegene goed beslagen ten ijs komen. Over voorbereidingen gesproken, de Schaats Cadeaukaart kan ook gebruikt worden om nieuw materiaal mee aan te schaffen. In elk geval is er niks dat je weerhoudt om het ijs op te gaan.

Bezoek een schaatsbaan in de buurt

Met de Schaats Cadeaukaart kan je door heel Nederland een schaatsbaan bezoeken. Bekijk hier het complete overzicht van alle deelnemende kunstijsbanen. Bij KaartDirect koop je de digitale Schaats Cadeaukaart eenvoudig en snel. Kies de waarde die je op de cadeaubon wilt zetten (tussen de 5 of 150 euro), reken veilig af met je favoriete betaalmethode en ontvang de Schaats Cadeaukaart binnen enkele seconden. De cadeaubon is online of bij de kassa te verzilveren. Wij wensen je veel schaatsplezier toe!

 

Gerelateerde artikelen:

Schaats cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Schaats cadeaukaart

Bestellen