Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

5 redenen om Adobe Express Premium te gebruiken

Robbert Snijder
5 redenen om Adobe Express Premium te gebruiken

Ben je op zoek naar een toegankelijk programma om content te creëren? Maak kennis met Adobe Express: de gratis software van Adobe waarmee je in een handomdraai de mooiste ontwerpen maakt. Door middel van sjablonen en animaties til jij je content (social media posts, video’s, flyers, etc.) naar een hoger niveau. Adobe Express is eenvoudig in gebruik, zonder enige kennis of ervaring creëer je professionele designs. In de basis is Adobe Express gratis te gebruiken. Wil je echter de volle potentie van het programma benutten, dan is er ook nog Adobe Express Premium. Wij geven 5 redenen waarom je zelf aan de slag moet gaan met Adobe Express Premium voor je volgende creatieve project.

1. Makkelijk in gebruik

De software zit vol handige tools die intuïtief werken zodat je alles snel onder de knie hebt. Wil je een bestaande foto gebruiken voor Instagram Stories? Kies simpelweg het bijhorende sjabloon in het startscherm en upload de foto die je wilt gebruiken. Het werkveld wordt automatisch aangepast aan het perfecte formaat voor je post. Tekst toevoegen, je canvas vergroten of verkleinen, filters en effecten toepassen, je doet het in een handomdraai. Wil je bijvoorbeeld de achtergrond van een foto verwijderen? Dan upload je simpelweg de foto en laat je de software de rest doen. Dankzij de vele slimme tools is een aantrekkelijke uiting maken een fluitje van een cent. 

2. Professioneel resultaat

Misschien denk je wel: ‘Als het allemaal zo makkelijk is, ziet het er dan wel goed uit?’. Toegankelijk wil niet gelijk zeggen dat iets minder goed is. Het mooie van Adobe Express Premium is dat er duizenden sjablonen beschikbaar zijn, ontworpen door professionals. Zo vind je in de grote catalogus altijd wel iets wat op jouw wensen aansluit. Wil je in je uitingen bepaalde kleuren laten terugkomen of op verschillende platformen posten (Facebook, Instagram), dan doe je dit met een simpele druk op de knop. Wat dacht je van (tekst) animaties om je post extra op te laten vallen? Met Adobe Express Premium creëer je pakkende content die past bij wat jij uit wilt stralen.

3. Altijd en overal beschikbaar 

Adobe Express is op vrijwel alle apparaten te gebruiken. Wanneer je internet beschikbaar hebt, heb je toegang tot al je creaties en projecten. Maak bijvoorbeeld een foto met je smartphone en bewerk deze ter plekke met de Adobe Express app. Je creatie nog even controleren op een groot scherm? Rond je project af via de browser op je laptop. De Premium versie van Adobe Express geeft toegang tot 100 GB aan cloudopslag, waardoor je veel ruimte beschikbaar hebt om nieuwe projecten te starten. Een leuke bijkomstigheid is dat je designs als PDF’s kunt opslaan en exporteren met Adobe Express Premium. Extra handig wanneer je het een en ander wil laten afdrukken.

4. De perfecte basis voor al je creaties 

Adobe Express gaat verder dan een plaatsing op social media. Een van de populairste functionaliteiten is het ontwerpen van logo’s. De beschikbare sjablonen tonen hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien. Niet alleen handig als basis, maar ook perfect voor wanneer je inspiratie nodig hebt. Of je nu een flyer maakt voor de opening van een restaurant, een uitnodiging voor je eigen bruiloft of een visitekaartje, Adobe Express premium biedt de perfecte basis. 

5. Overcompleet pakket tot je beschikking 

Als gebruiker van Adobe Express Premium heb je niet alleen tools, maar ook ontzettend veel materiaal voor je projecten beschikbaar. Er staat een grote database klaar om je projecten tot in de puntjes mee te verzorgen. Maak gebruik van meer dan 160 miljoen royalty-free Adobe Stock foto’s en kies uit 20.000 fonts.

Zelf aan de slag met Adobe Express? Voor € 109,95 krijg je één jaar toegang tot alles wat Adobe Express te bieden heeft. Een Adobe licentie kopen bij KaartDirect is veilig, snel en eenvoudig. Na het afrekenen krijg je de code in beeld te zien en wordt deze per e-mail toegestuurd. Los de code in op je Adobe-account en ga aan de slag met Adobe Express Premium.

 

Gerelateerde artikelen:

Adobe Express Premium | 1 jaar

€120,99 €104,99

Adobe Express Premium | 1 jaar