Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Lebara opwaarderen bij KaartDirect

Chris Hofman
Lebara opwaarderen bij KaartDirect

Op KaartDirect vind je beltegoed om je prepaid simkaart op te waarderen. Alle bekende serviceproviders vind je in onze winkel, maaar Lebara beltegoed is een van de populairste producten. Met een simkaart van Lebara bel je gratis naar andere gebruikers van deze provider. Dat is een zeer goede zaak en vooral voordelig, want wat is er goedkoper dan gratis? Houdt dit wel in je achterhoofd wanneer je met iemand gaat bellen die een andere provider gebruikt dan Lebara. Zodra je diegene opbelt, worden de gebruikelijke kosten doorberekend. Zodoende moet je wel wat beltegoed hebben om dit telefoontje te kunnen plegen.

 

Lebara beltegoed opwaarderen

Bij KaartDirect kan je verschillende soorten Lebara beltegoed kopen om je prepaid simkaart mee op te waarderen. Vanaf 5 euro koop je al Lebara beltegoed. Maar beltegoed is niet het enige wat je koopt bij KaartDirect, er zijn meerdere producten die wij aanbieden. Met Lebara Online ben je vanaf 5 euro al online bereikbaar. Met deze kaart van heb je 500 MB aan datategoed beschikbaar wat voldoende is om er mee te kunnen Whatsappen of je email in de gaten te houden.

Met de Lebara One producten koop je een pakket waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Voor onbeperkte gebruik van je Lebara simkaart is er nog een andere product beschikbaar: Lebara Unlimited. Met deze Lebara internet bundel kan je vanaf 20 euro onbeperkt bellen binnen Europa en krijg je er ook nog eens 5 GB internetdata bij. Voor een tientje meer krijg je 10 GB data om te internetten, dus aan jou de keuze om te kopen wat je nodig hebt.

Als laatste biedt KaartDirect ook Lebara All-in aan, grote databundels waarmee je veel ruimte hebt om online actief te zijn en onbeperkt kunt bellen. Met zoveel verschillende opties koop je precies hoeveel je nodig hebt. Het kan zeer uitgebreid, maar als je enkel Lebara beltegoed wilt voor maar 5 euro is dat prima. Als je voornamelijk gaat bellen met mensen binnen dit netwerk is het in ieder geval fijn om iets aan beltegoed achter de hand te houden voor noodgevallen. Je weet maar nooit wanneer je iemand moet contacteren die dan net geen gebruik maakt van Lebara.

 

Met Lebara gebruik je het beste netwerk

Lebara is aangesloten op het betrouwbare en stabiele netwerk van KPN, terwijl het voordelig blijft om te gebruiken. Er zijn vele promoties en acties waardoor je voor een klein bedrag, veel waar krijgt voor het geld. Zoek je naar een Lebara top up? De meest eenvoudige manier van beltegoed opwaarderen is via KaartDirect. Na aankoop leveren wij de opwaardercode binnen enkele seconden. Wissel de code in op je Lebara simkaart en je bent direct weer bereikbaar.  

Lebara Online €15

€15,-

Lebara Online €15

Lebara €5 = €10

€5,-

Lebara €5 = €10

Lebara Unlimited €20

€20,-

Lebara Unlimited €20