Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Valorant Gift Card

Valorant Gift Card

In een tactische FPS als Valorant is een diverse team essentieel om vele overwinningen te behalen. Daarom moet je ook genoeg keuze hebben in het aantal Agents, waar Valorant Points voor nodig hebt door veel te spelen. Om niet te lang te hoeven voor meerdere Agents koop je bij KaartDirect de Valorant Gift Card voor VP. De code van de Gift Card wissel je in de game en daarmee kan je gelijk shoppen voor nieuwe Agents. Ben je tevreden met je Agent? Ga dan fashionable de strijd in met de mooiste wapens en koop met Valorant Points (of Radianite) de vetste skins voor je schietijzers!

Valorant Gift Card €10

€10,-

Valorant Gift Card €10

Valorant Gift Card €20

€20,-

Valorant Gift Card €20

Valorant Gift Card €50

€50,-

Valorant Gift Card €50

Riot Points Logo high res SVG

Unlock alles met Valorant Points

Tactiek staat centraal in Valorant. In deze First Person Shooter moet je met een team heel doordacht je vijandige partij te lijf gaan. Schakel iedereen uit of plaats de bom in de aangewezen plek op in een level. Daarom is het een aanrader om dit samen met vrienden te spelen, omdat je communicatie van groot belang is. Wat het verschil maakt is welke Agent je kiest, de held waarmee je speelt. Hier zijn er verschillende van en met Valorant Points speel je deze vrij. Helaas kan het wel even duren voor je zo een Agent hebt unlocked en niet iedereen heeft daar het geduld voor. Daarom koop je bij KaartDirect een Valorant Gift Card om in de game snel Valorant Point te krijgen. Naast Agents unlock je met Valorant Points ook skins voor de vele wapens die in de game zitten.

De Valorant Gift Card zijn er in twee smaken bij KaartDirect. Met de Valorant Gift Card van 10 Euro krijg je in één klap 950 Valorant Points. Heb je behoefte aan meer Valorant punten? Koop dan de Valorant Gift Card van 20 Euro, zodat je na het inlossen ervan (in de game) gelijk een whopping 1.950 Valorant Points te besteden hebt in de game. Valorant Points kunnen ook ingewisseld worden voor Radianite Points, die dan weer te besteden zijn aan de meest gruwelijke wapen skins in de game. De Valorant cadeaukaart hoef je natuurlijk niet aan jezelf te gunnen. Vind jij dat iemand in je team met een ander Agent moet spelen, maar diegene heeft het niet unlocked? Geef de Valorant Gift Card dan cadeau! Je koop de Valorant cadeaukaart snel en eenvoudig bij KaartDirect: klik een van beide kaarten, reken deze af en na ontvangst van je betaling krijg je de code op je scherm te zien. Het is dan aan jou om jezelf te voorzien van extra goodies in de game of dat je één van je teammaken gelukkig maakt.