Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

League of Legends Gift Card

League of Legends Gift Card

Met Riot Points unlock je ontzettend veel leuke dingen in League of Legends: emotes, TFT, extra loot(boxes) en boosters. De leukste dingen om te bemachtigen in de game zijn de vele Champions waar je mee speelt. Het zorgt ervoor dat je altijd kan afwisselen qua speelstijl, maar dat je ook met verschillende soorten teamcomposities kan samen spelen. Maar veel belangrijker zijn de ontiegelijke hoeveelheden skins die je kunt kopen met Riot Points. Koop RP hier, bij KaartDirect.

League of Legends Gift Card €10

€10,-

League of Legends Gift Card €10

League of Legends Gift Card €20

€20,-

League of Legends Gift Card €20

Riot Points Logo high res SVG

Niet meer eindeloos grinden!

League of Legends is een van de meest populaire MOBA game die er is. Vecht samen met vrienden met ieder een eigen strategische rol en versla het vijandelijk team door hun basis genadeloos te vernietigen. De teamcombinaties kunnen zeer uiteenlopend zijn, omdat de game een overvloed aan Champions heeft waar je mee kunt spelen. Daarbij heb je de mogelijkheid om bij elke Champion meerdere skins vrij te spelen, waardoor je toch wel even bezig bent met het vrijspelen van alles wat de game te bieden heeft. Daarom is de League of Legends gift card te koop bij KaartDirect, zodat je niet onnodig veel uren kwijt bent om te grinden voor de vetste personages, maar ga je er gelijk mee aan de slag. Maar er is meer te koop met Riot Points: emotes, TFT, boosters en extra loot zoals Hextech Chests zijn één van de vele items die de game rijk is waar je RP voor nodig hebt.

Bij KaartDirect bieden we de League of Legends cadeaukaart aan. Je hebt de keuze om een League of Legends Gift Card van 10 Euro te kopen, waar je meteen 1.380 RP van krijgt als je deze in de game inlost. Of koop een League of Legends Gift Card 20 Euro en krijg gelijk 2.800 RP tot je beschikking, zodat je naar hartenlust in de game kan shoppen naar leuke items en nieuwe Champions. Zodra je de code inlost in de game, dan krijg je meteen toegang tot je Riot punten. De League of Legend cadeaukaart is tevens een tof cadeau om aan één van je medespelers te geven (of je hele team) waar je overwinningen mee behaalt. De keus is aan jou wat je doet met de League of Legends Gift Card, maar vergeet vooral niet dat Legends never die!

De League of Legends Gift Card kan ook ingewisseld worden in TeamFight Tactics, Legends of Runeterra en Valorant.