Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Razer Gold

Eenvoudig Razer Gold tegoed kopen

Razer Gold is hét betaalmiddel voor gamers. Met Razer Gold koop je games via de Razer Gold Store, of in de Cortex App. Wanneer je met Razer Gold betaalt, spaar je automatisch Razer Silver punten. Deze punten wissel je in voor toffe Razer producten en exclusieve ingame items die je nergens anders kunt krijgen. Bestel snel en eenvoudig Razer Gold bij KaartDirect.

Razer Gold

Razer Gold €5

€5,-

Razer Gold €5

Uitverkocht
Razer Gold €10

€10,-

Razer Gold €10

Uitverkocht
Razer Gold €20

€20,-

Razer Gold €20

Uitverkocht
Razer Gold €50

€50,-

Razer Gold €50

Uitverkocht
Razer Gold €100

€100,-

Razer Gold €100

Uitverkocht
Razer Gold SVG Logo high resolution

De voordelen van Razer Gold

Razor is een bekende naam binnen de community dankzij de hoogwaardige hardware en accessoires die ze produceren voor gamers. Denk aan precieze gaming muizen, toetsenborden, headsets, stoelen en ook onderdelen voor je PC. Een uiterst geschikt merk om de game setup van je dromen samen te stellen. Voor hun trouwe gebruikers is Razer Gold geïntroduceerd: een digitale munt die speciaal bedoeld voor gamers. Dit geef je uit via de website van Razer Gold of in de Razer Cortex app (voor PC) aan games en meer. Razer Gold koop je eenvoudig, veilig en snel bij KaartDirect.

Spaar voor gratis Razer producten met Razer Silver

In de Razer Gold Store heb je keuze uit duizenden games die afkomstig zijn van verschillende platformen (o.a. Steam, Origins, Epic Game Store). Je hebt dus alles handig op een plek en weet je zeker dat je de beste deal scoort! Nu komt het voordeel van Razer Gold om de hoek kijken: wanneer je Razer Gold spendeert, spaar je er Razer Silver. Oftewel hoe meer Gold je over de toonbank gooit hoe meer Silver je er voor terugkrijgt.

Met Razer Silver spaar je voor producten. Je hebt keuze uit exclusieve Razer hardware, maar ook uit unieke in game items die alleen te verkrijgen zijn met Razer Silver. Oftewel, als je Razer Gold gebruikt doe je automatisch mee aan dit loyaliteitsprogramma van Razer. Het toffe van de digitale munt van Razer is dat je mee kunt doen aan exclusieve evenementen in verschillende games. Zo kan je bijvoorbeeld extra Razer Silver verkrijgen in bepaalde games, waardoor je nog sneller kunt sparen voor Razer beloningen.

Bestel Razer Gold bij KaartDirect

Games kopen met Razer Gold is voor elke gamer de moeite waard. Als je van plan bent Razer Gold te kopen, dan doe je dit snel en eenvoudig bij KaartDirect. Het fijne van Razer Gold kopen via KaartDirect is dat je niet je bank- of creditcard hoeft te koppelen aan je Razer account. Direct na aankoop krijg je de unieke Razer Gold code op je scherm te zien, deze kan je meteen verzilveren op je Razer account. We sturen de gekochte artikelen voor alle zekerheid ook nog naar je e-mail toe. Met Razer Gold profiteer je van flinke kortingen op games en een uitgebreid spaarprogramma voor toffe producten! Het tegoed wordt veilig bewaart in je Razer Wallet en blijft altijd geldig.