Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Momento

Momento

Momento, een schitterend en stijlvol cadeau om een moment stil te staan bij een bijzondere aangelegenheid. Voor verjaardagen, relatiegeschenken, bijzondere mijlpalen en meer, is er de Momento Giftbox. Dit is een schitterend cadeau om echt mee te verrassen, waarbij je een brede keuze hebt. Hier op KaartDirect.nl verkopen wij vier mooie Momento Giftboxen, die je heel eenvoudig kunt bestellen.

Momento

Momento - Bedankt

€10,- tot €150,-

Momento - Bedankt

Bestellen
Momento - Culinair

€10,- tot €150,-

Momento - Culinair

Bestellen
Momento - Gefeliciteerd

€10,- tot €150,-

Momento - Gefeliciteerd

Bestellen
Momento - Voor Jou

€10,- tot €150,-

Momento - Voor Jou

Bestellen
Momento Logo

Een cadeau geven is één ding, een moment cadeau doen is een ander ding. Zo’n moment cadeau doen kan op verschillende manieren en waar het enerzijds een leuke verrassing is, is het anderzijds natuurlijk iets wat lang bij zal blijven. Het leven bestaat uit allerlei momenten en de mooie momenten moet je koesteren. Hoe kan je dit iemand geven? Wel, dat kan met de Momento Giftboxen ofwel cadeaukaarten.

Bij KaartDirect.nl kun je verschillende Momento cadeaus bestellen. Zo hebben wij de keuze uit: Momento Gefeliciteerd, Momento Voor Jou, Momento Culinair en Momento Bedankt. In feite zegt elke benaming op zich al genoeg. Zo is Momento Gefeliciteerd natuurlijk perfect voor verjaardagen, trouwerijen en andere feestelijkheden. Momento Voor Jou is veel persoonlijker en echt voor iemand specifiek.

Iemand bedanken op een creatieve manier, waarbij de persoon zelf iets kan uitzoeken uit de ruim 2.000 momenten die Momento aanbiedt? Dan zit je bij de Momento Bedankt goed. Culinair genieten kan dan weer met Momento Culinair en zo zijn er verschillende mogelijkheden om op een leuke manier uit de hoek te komen.

Je bestelt de Momento cadeaus eenvoudig en snel bij KaartDirect.nl. De cadeaus worden direct geleverd en we verzekeren je dat het altijd gewaardeerd wordt. Bekijk snel welk Momento cadeau het beste bij jou past om te geven!