Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

World of Warcraft abonnement verlengen met een WoW Game Time card doe je zo

Lennard Verhage
World of Warcraft abonnement verlengen met een WoW Game Time card doe je zo

Je World of Warcraft-abonnement verlengen? Dat doe je zo!

World of Warcraft is een van de meest gespeelde MMO’s ter wereld en dat al ruim een decennium lang. Blizzard heeft door de jaren heen de nodige uitbreidingen uitgebracht en dat maakt het spelen van deze game nog altijd de moeite waard. Nooit geprobeerd? Weet dat je een kosteloze trial kunt spelen, waarvoor je hier terecht kunt. Na deze trial dien je echter per maand te betalen om je in de wondere wereld van Azeroth onder te dompelen en daar heb je zogeheten ‘WoW game time’ voor nodig.

Niet helemaal bekend met dit fenomeen of ben je vergeten hoe je je speeltijd kunt verlengen? We leggen het je graag uit in dit artikel en daarmee beginnen we bij de basis.

Wat is WoW game time?

World of Warcraft is een immense game die maanden kost om te spelen en uitspelen is eigenlijk niet echt mogelijk. Dit dankzij de vele uitbreidingen, maar ook de evenementen die plaatsvinden en meer. Het is wat dat betreft een oneindige game en dat maakt dat je er ongelofelijk veel tijd aan kwijt kunt. Speel met je vrienden samen, maak nieuwe vrienden en blijf de wereld ontdekken. Dit doorlopende proces wordt mogelijk gemaakt doordat spelers om een kleine bijdrage gevraagd wordt.

Dit vertaalt zich naar een abonnement om de game te kunnen spelen en dat wordt gevangen in de term ‘WoW game time’. Tegen een kleine betaling krijg je tijd om de game te spelen en dat heb je nodig om je avonturen in deze MMO voort te kunnen blijven zetten. Deze speeltijd kun je direct kopen, maar ook een ander cadeau doen middels Blizzard gift cards. Dit werkt heel eenvoudig, want na je bestelling op KaartDirect.nl krijg je gelijk de speeltijd of giftcard als code toegestuurd.

Hoe je speeltijd te verlengen

Het verlengen van je WoW game time gaat door middel van de code die we je toesturen en het is nadien heel eenvoudig. Deze code neem je namelijk mee naar de volgende website: blizzard.com/code en daar dien je dan in te loggen met je Blizzard gegevens, waarmee je ook op World of Warcraft inlogt. Het volgende is dan het volgen van de aangegeven stappen om de betreffende WoW game time code in te lossen en als dat succesvol verloopt, dan heb je nieuwe speeltijd tot je beschikking.

Inloggen op World of Warcraft is dan voldoende om weer lekker verder te kunnen spelen en je kunt tot het einde van je speeltijd onbeperkt blijven spelen. Weet ook dat het een prepaid abonnement is, waardoor je nergens aan vast zult zitten. Zodra je speeltijd bijna voorbij is, krijg je vanzelf een melding en het is dan aan jou om opnieuw te verlengen of het hierbij te laten. Geen verplichtingen, verborgen kosten of vervelende verrassingen.

Ook handig om te weten

Weet echter wel dat je WoW game time na het activeren direct ingaat en dat het afloopt op een bepaald moment. Besluit je in de tussentijd niet door te spelen, dan zal je de niet gebruikte speeltijd niet mee kunnen nemen. Ook is het niet mogelijk om je speeltijd te bevriezen, waardoor veel spelen je in essentie de meeste waar voor je geld oplevert. Tenzij je het natuurlijk aan een ander cadeau doet, want de WoW game time hoeft na aanschaf niet direct ingelost te worden.

Je bent geheel vrij wanneer je de prepaid code voor de speeltijd daadwerkelijk activeert en gebruikt. Ken je iemand die er heel erg blij van wordt? Maak dan zeker gebruik van de Blizzard gift cards, waarmee WoW game time gekocht kan worden, alsook andere producten die op Blizzard.net aangeboden worden. Ontdek ons assortiment van WoW game time en Blizzard gift cards hier. Na betaling ontvang je gelijk jouw prepaid code.

Blizzard Gift Card €20

€20,-

Blizzard Gift Card €20

Blizzard Gift Card €50

€50,-

Blizzard Gift Card €50

World of Warcraft 60 dagen tegoed

€25,98

World of Warcraft 60 dagen tegoed