Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

WIN: Gratis Flexepin vouchers winnen bij KaartDirect

Chris Hofman
WIN: Gratis Flexepin vouchers winnen bij KaartDirect

Volgende week is het eindelijk zo ver: de finales van de UEFA Europa Conference League en de Champions League worden gespeeld! In de Conference League finale staat Feyenoord tegenover AS Roma. Zal het de Nederlandse club lukken om voor het eerst in 20 jaar een Europese beker te pakken? In de finale van de Champions League strijdt Liverpool tegen Real Madrid voor de felbegeerde beker. Ben je van plan in te zetten op je favoriete ploeg? Dan hebben we goed nieuws! In aanloop naar de UEFA finales verloot KaartDirect in samenwerking met Flexepin dagelijks vouchers ter waarde van € 100,-*! Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Hoe doe ik mee?

Van 18 t/m 28 mei 2022, maak je dagelijks kans op een Flexepin voucher ter waarde van €100,-! Deelname aan deze actie is heel eenvoudig: koop voor minimaal € 50,- aan Flexepin tegoed en je loot automatisch mee. Met iedere bestelling die je plaatst, maak je kans op een gratis Flexepin voucher. Voor deelname moet je 18 jaar of ouder zijn. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan word je per mail op de hoogte gesteld. Het is dus belangrijk om een geldig e-mailadres te gebruiken.

In het kort:

Voordelen van Flexepin

Een Flexepin voucher gebruik je als alternatief voor een creditcard of pinpas. Het is een prepaid betaalmiddel en wordt als digitale code geleverd. Shop anoniem en veilig online, of maak gebruik van services en diensten. 

*Disclaimer: KaartDirect en Flexepin behouden het recht om deelname via ongeldige e-mailadressen en andere veiligheidsoverwegingen te weigeren. Voor deelname moet je 18 jaar of ouder zijn. De looptijd van de actie is 18 mei t/m 28 mei 2022. Winnaars worden binnen 2 weken na afloop van de weggeefactie per email geïnformeerd door de klantenservice van Flexepin. Klanten zullen een factuur/aankoopbevestiging aan Flexepin moeten overhandigen om aanspraak te maken op de prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Medewerkers van KaartDirect en Flexepin zijn uitgesloten van deelname. Spel en typfouten zijn voorbehouden. De weggeefactie wordt medemogelijk gemaakt door Flexepin. Het gebruik van de Flexepin vouchers is geheel aan de consument, maar speel bewust 18+. Voorkom spijt, stop op tijd.

Flexepin €50

€50,-

Flexepin €50

Flexepin €100

€100,-

Flexepin €100

Flexepin €200

€200,-

Flexepin €200