Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Verras op Valentijnsdag met één van onze favoriete cadeaukaarten

Lennard Verhage
Verras op Valentijnsdag met één van onze favoriete cadeaukaarten

Verras op Valentijnsdag!

De internationale dag der liefde zit er weer aan te komen en natuurlijk wil jij als een heuse Cupido op een originele manier je geliefde verrassen. Dat klinkt soms gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar geen nood. Hier bij KaartDirect.nl zit je helemaal goed, want wij voorzien je in elke cadeaukaart die goed past bij jouw liefde voor hem of haar, waarmee dan zelf een leuk geschenk uitgezocht kan worden.

Om je op weg te helpen, hebben we vijf mooie cadeaukaarten bij elkaar gezocht en we weten zeker dat er iets voor jou tussen zit. Wees de romanticus en verras je geliefde op deze mooie aanstaande dag, wij helpen je graag verder!

Douglas – Niet is zo fijn als een aangenaam luchtje continu om je heen hebben en dan zit je natuurlijk bij Douglas helemaal goed. Deze winkel is gespecialiseerd in het aanbieden van parfum van de grootste en bekendste merken, maar ook de wat kleinere brands. Ze hebben het allemaal. Bestel de Douglas cadeaukaart en je lief kan zelf haar favoriete luchtje uitzoeken. Maar natuurlijk heeft Douglas ook genoeg te bieden voor hem, want je wilt natuurlijk ook dat hij lekker ruikt. Met deze cadeaukaart zit je helemaal goed!

Momento – Valentijnsdag is dé dag waarop je de liefde aan een ander bewijst. Het is een speciaal moment in het jaar en niets sluit beter aan dan Momento! Je geeft Momento om een mooi moment te beleven. Zo kun je heerlijk samen uiteten gaan, maar ook een persoonlijk cadeau geven. Met ruim 2000 bestedingsadressen in allerlei categorieën maak je van het ene moment een nog mooier moment met Momento. Een breed toepasbare cadeaukaart die absoluut in de smaak valt!

Fashion Cadeau – Kleding, het is natuurlijk perfect geschikt om te geven als je jouw lief wilt verrassen! Maar de voorkeur kan natuurlijk erg scherp zijn en als je wat moeite hebt met bijvoorbeeld maten, dan wil je geen risico lopen een flater te slaan. Zeker niet op Valentijnsdag. Toch kan je prima kleding geven en laat je geliefde het dan vooral zelf uitzoeken. Dit kan met FashionCadeau, dé cadeaukaart voor kleding!

My Jewellery – Je vriendin of vrouw verrassen met sierraden tegen schappelijke prijzen? Kijk niet langer verder, met de MyJewellery cadeaukaart zit je helemaal goed! Je kunt deze cadeaukaart hier bestellen en gebruiken voor min of meer het gehele assortiment van deze juwelier. Van ringen tot kettingen en van armbanden tot oorbellen. Het aanbod is enorm uitgebreid en daarom zit er voor elke vrouw wat leuks tussen.

Bol.com – Kan je geliefde wel wat nieuwe producten gebruiken die ze bij Bol.com aanbieden, hét grote warenhuis van Nederland? Dan is de Bol.com cadeaukaart natuurlijk een schitterende oplossing. Of het nu praktisch is, iets persoonlijks of gewoon wat leuks, je vindt het bij Bol.com en dan is een cadeaukaart natuurlijk uitstekend om mee te verrassen. Daar kan je vriend of vriendin, je man of vrouw zelf iets leuks mee uitzoeken.

De verschillende cadeaukaarten die je voor Valentijnsdag kunt aanschaffen worden bij KaartDirect.nl na bestelling gelijk geleverd. De tegoedcode is dan ook direct bruikbaar. Maar er is natuurlijk meer dan de omschreven cadeaukaarten, zo kun je haar ook bloemen cadeau doen met de Bloemen Cadeaukaart. Neem zeker even een kijkje in ons totale assortiment!

Douglas

€10,- tot €100,-

Douglas

Bestellen
Momento - Voor Jou

€10,- tot €150,-

Momento - Voor Jou

Bestellen
FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen
My Jewellery

€10,- tot €150,-

My Jewellery

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen