Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Top 5 cadeaukaarten voor de kerst

Isa Hengeveld
Top 5 cadeaukaarten voor de kerst

De decembermaand staat voor veel mensen gelijk aan de leukste periode van het jaar. Een tijd vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes! Het vinden van een geschikt cadeau blijkt echter altijd moeilijker dan gedacht, maar de ruime keuze in cadeaukaarten van KaartDirect.nl biedt de ideale oplossing! Hieronder hebben we de top vijf cadeaukaarten van dit jaar even voor je op een rijtje gezet zodat jij voor de feestdagen zonder veel gedoe het perfecte cadeau kan geven aan je familie, zakenrelaties of vrienden.

Daarnaast maak je het geven van een cadeaukaart nog feestelijker door het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Bij KaartDirect.nl kan je namelijk jouw cadeaukaart naar keuze helemaal naar wens maken door middel van een kort berichtje en een toepasselijk design. Mocht je er door alle omstandigheden dit jaar met de feestdagen er niet bij kunnen zijn, dan biedt het opsturen van een gepersonaliseerde cadeaukaart de perfecte oplossing!

 

1. Bol.com cadeaukaart

Met de bol.com cadeaukaart geef je niet één, maar miljoenen cadeaus. Ze hebben er namelijk van alles! Van elektronica tot boeken en van verzorgingsproducten tot speelgoed, je kan er voor alles terecht. Daarnaast heeft bol.com ook nog een ruim assortiment aan kleding, spullen voor in de tuin en producten voor je huisdieren. De cadeaukaart heeft een drie jaar lange geldigheid en hoeft ook niet in één keer te worden verzilverd. Ideaal dus dat de ontvanger op meerdere momenten het aan een product naar keuze kan besteden. De bol.com cadeaukaart is dus perfect om te geven met de feestdagen omdat er voor iedereen wel een geschikt product te vinden is in de winkel van ons allemaal.

 

2. Klus Cadeau

Klus Cadeau is de perfecte cadeaukaart om te geven aan de echte doeners onder ons. Deze cadeaukaart is namelijk te besteden bij een groot aantal bouwmarkten en doe-het-zelfzaken zodat de ontvanger lekker aan de slag kan gaan met klussen. Klus Cadeau is dan ook ideaal om aan iemand cadeau te doen die net van plan is om thuis te gaan renoveren, verbouwen of gewoon te klussen. De ontvanger heeft daarnaast lekker lang de tijd om er iets leuks van te halen, want Klus Cadeau is namelijk twee jaar lang geldig en hoeft ook niet in één keer besteed te worden. Ideaal dus voor die huis- en tuinprojecten die toch iets langer kunnen duren dan je van tevoren had gedacht.

 

3. BoekCadeau

Houdt degene aan wie je een cadeau wilt geven ontzettend van lezen, maar weet je niet welk boek je nou moet halen? Dan biedt BoekCadeau de perfecte oplossing! Je kan dit namelijk besteden bij zowel de fysieke boekenwinkels als bij de online boekenwinkels. Het maakt dus ook niet uit of de ontvanger nou houdt van het lezen van echte boeken of van e-books, je kan het er allemaal van kopen met BoekCadeau. Met deze cadeaukaart heb je ook twee jaar lang de tijd om er je favoriete leesvoer van te halen en kan je zodra je het ene boek uit hebt, het vervolgens op een ander moment ook weer besteden aan het spannende vervolg.

 

4. Pathé Thuis cadeaukaart

Niks is leuker om tijdens de kerstvakantie op de druilerige dagen van je woonkamer een thuisbioscoop te maken. Door de Pathé Thuis cadeaukaart te geven bezorg je iemand dat leuke avondje bios, maar dan thuis. Pathé Thuis biedt namelijk een groot aanbod van films die recentelijk nog te zien waren in de bioscoop. Na het aanschaffen van de film blijft hij voor 30 dagen beschikbaar op je account en kan je hem dus gedurende die hele maand bekijken wanneer je wilt en op elk platform naar keuze. Je zit niet meteen vast aan een abonnement en het is geheel vrijblijvend. Ideaal cadeau dus om de koude wintermaanden mee door te komen!

 

5. FashionCadeau

FashionCadeau is ideaal om met de feestdagen te geven aan de modeliefhebber! Je kunt namelijk met deze cadeaukaart terecht bij de meest trendy kledingwinkels door heel Nederland. Van Zalando tot Shoeby en van de H&M tot de Bijenkorf, er zit voor iedereen wel een winkel naar keuze bij. Het unieke aan deze cadeaukaart is ook dat je het in meerdere keren en bij allerlei verschillende winkels, zowel online als fysiek, kan besteden. FashionCadeau is dus perfect om de ontvanger de vrijheid te geven in een cadeau naar zijn of haar eigen wens. Het scheelt jou weer cadeaustress en degene aan wie je de cadeaukaart geeft kan er mooi een nieuwe gaderobe van halen!