Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Online cadeaukaarten kopen doe je bij KaartDirect

Online cadeaukaarten kopen doe je bij KaartDirect

Verras met een online cadeaukaart

Moeite om een leuk cadeau uit te zoeken voor een vriend, vriendin, een ander familielid of een collega? De keuze is enorm, maar precies het ene cadeau vinden dat goed bij de ander past… dat kan best een uitdaging zijn. Precies daarvoor zijn cadeaukaarten in het leven geroepen en bij KaartDirect kun je een Bol.com cadeaukaart, een Zalando cadeaukaart, een Wehkamp cadeaukaart en diverse andere cadeaukaarten aanschaffen.

Allerlei mogelijkheden

Bij het bestellen van een Bol.com cadeaukaart kun je zelf bepalen hoeveel waarde je aan de cadeaukaart geeft. Je kunt een cadeaukaart van € 5,- kopen, maar ook kun je € 150,- kopen. Het is geheel aan jou. Jij bepaalt de waarde van de cadeaukaart, wat het dus erg flexibel maakt. Dat geldt ook voor de Zalando cadeaukaart en de Wehkamp cadeaukaart. Ook bij die cadeaukaarten kun je zelf de waarde bepalen uiteenlopend van € 5,- tot € 150,-.

Het gemak van cadeaukaarten

Een digitale cadeaukaart valt altijd goed in de aarde. Dit om de simpele reden dat de ontvanger het geheel naar eigen inzicht kan besteden. Of hij of zij nu een product of tientallen producten wilt kopen, naargelang de waarde van de cadeaukaart is dat zelf te bepalen. Met de Bol.com cadeaukaart kan vrijwel alles bij Bol.com aangeschaft worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de Wehkamp cadeaukaart, maar dan bij Wehkamp op de website. Idem dito voor de Zalando cadeaukaart.

Het gemak zit hem in meerdere dingen. Allereerst omzeil je op een praktische manier het hoofdbreken over een geschikt cadeau. Zo’n cadeaukaart kan men immers zelf besteden aan wat hij of zij graag hebben wilt. Anderzijds heb je zo’n cadeaukaart in een mum van tijd geregeld, want dit gaat allemaal digitaal. Daarin maakt KaartDirect het je zo gemakkelijk mogelijk, waardoor je binnen een minuut of twee je cadeaukaart in de mail ontvangen hebt.

Hoe werkt het?

Is het tijd om een van de genoemde cadeaukaarten te kopen? Ga naar de betreffende pagina en kies hier je eigen waarde. Als je deze keuze eenmaal gemaakt hebt plaats je de cadeaukaart in de winkelwagen en doorloop je de stappen. Na betaling tonen we je direct de cadeaukaart die met een unieke code komt. Deze code staat voor het besteedbare bedrag dat ingewisseld kan worden bij het afrekenen op Bol.com, Wehkamp.nl en Zalando.com, dit uiteraard afhankelijk van welke cadeaukaart je gekocht hebt.

Ook sturen we je de cadeaukaart natuurlijk even per mail toe, zodat je die altijd nog op een aparte plek kunt vinden. Niet elke cadeaukaart wordt immers direct ingewisseld. Geen zorgen, wij regelen het voor je. De Bol.com cadeaukaart, de Wehkamp cadeaukaart en de Zalando cadeaukaart zijn uiteraard allemaal direct te gebruiken zodra je de code ontvangt. Dit geldt ook voor alle andere cadeaukaarten die wij aanbieden.

Ontdek al onze cadeaukaarten en we weten zeker dat er een voor je tussen zit die precies aansluit op wat je zoekt. Met een cadeaukaart geef je iets om vrij te besteden en dat valt altijd goed in de smaak. Bepaal zelf de waarde en verras, het wordt absoluut gewaardeerd!

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Wehkamp

€5,- tot €150,-

Wehkamp

Bestellen