Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Ongezien het internet op met Bitdefender

Chris Hofman
Ongezien het internet op met Bitdefender

Bitdefender wordt gezien als een van de meest geprezen digitale beveiligingen voor computer systemen. De prestaties spreken eigenlijk voor zich en daarmee is Bitdefender veelal een goede keuze om aan te schaffen voor net dat beetje extra veiligheid. Bitdefender detecteert dreigingen en elimineert deze, ook beschermt het je privacy en het houdt op een dagelijkse basis een database bij, zodat ook nieuwe dreigingen gestopt kunnen worden. Niemand wil immers dat ongevraagd bezoek in je privé zaken kan rondneuzen en er met (gevoelige) informatie vandoor gaat.

Maar je thuis- of werkomgeving voorzien van beveiliging is niet het enige wat Bitdefender je te bieden heeft. Producten als Bitdefender Anitvirus Plus of Internet Security bevatten genoeg functies om ervoor te zorgen dat je op het internet kan surfen en dat op een verantwoorde manier. Voor het volledige pakket raden wij Bitdefender Total Protection aan, die zoveel mogelijk aspecten van je digitale omgeving weet te beschermen.

Enkel een VPN

Sommige gebruikers willen vaak maar een specifiek onderdeel hebben als een losstaand product. Zo is het gebruik van een VPN tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je IP-adres wordt beschermd tegen pottenkijkers die geïnteresseerd zijn in jouw online gedrag. Hierin biedt Bitdefender ook een mooi product, want met Bitdefender Premium VPN kan je ongezien het internet op en websites bezoeken, die door verschillende redenen of landen geblokkeerd zijn.

Bitdefender Premium VPN kan je als consument los aanschaffen, zonder een heel pakket te hoeven kopen. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld bij het hebben van een bestaand antivirus pakket, er enkel een VPN-service bij zouden willen hebben. Niet geheel ongebruikelijk, dus wel zo consumentvriendelijk als deze keuze je wordt voorgeschoteld. Hierbij moeten we wel opmerken dat elk van de producten die we aanbieden op KaartDirect.nl (en eerder benoemd hebben), over een VPN-functie beschikken.

Het nadeel van deze versies van de VPN, is dat het beperkte functionaliteiten heeft. Denk aan beperkt internetverkeer of beperkt je locatie kunnen wijzigen. Met Bitdefender Premium VPN heb je geen last van dit soort beperkingen, waardoor je net even wat vrijer bent om te surfen op het internet.

Makkelijk en toegankelijk

Het mooie van Bitdefender is dat elk product erg makkelijk in gebruik is. Dit geldt dus ook voor de Premium VPN, dat op een makkelijke manier jouw internetverbinding doet beschermen. Heb jij interesse om bij KaartDirect.nl Bitdefender Premium VPN te kopen en ongezien op het internet te surfen? Dan kun je hier klikken om een plan voor een jaar aan te schaffen. Het fijne van Bitdefender Premium VPN is dat het tien apparaten kan voorzien van deze service. Mocht je dus veel apparaten in huis hebben (een tablet, pc, Mac, enzovoort) dan is dit product ruim voldoende.

Bitdefender Premium VPN | 10 apparaten | 1 jaar

€29,99

Bitdefender Premium VPN | 10 apparaten | 1 jaar

Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows | 1 jaar

€29,99 €14,99

Bitdefender Antivirus Plus 2022 | Windows | 1 jaar

Bitdefender Internet Security 2022 | Windows | 1 jaar

€49,99 €21,99

Bitdefender Internet Security 2022 | Windows | 1 jaar