Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Odido: de nieuwe naam in de Nederlandse telecomwereld

Sander Lindeveld
Odido: de nieuwe naam in de Nederlandse telecomwereld

Het mobiele landschap in Nederland ondergaat een flinke verandering. De gevestigde namen T-Mobile en Tele2 mobiel zeggen ons vaarwel en gaan verder onder een nieuwe naam: Odido. Dit is een cruciale stap voor de onderneming, die voorheen bekend stond als T-Mobile Nederland. Met ongeveer 8 miljoen klanten voor telefonie, internet- en tv-diensten, is het bedrijf een van de drie grootste telecombedrijven in Nederland

Een nieuw tijdperk

T-Mobile heeft een rijke geschiedenis in Nederland, deels dankzij haar moederbedrijf Deutsche Telekom. Het bedrijf werd een echt zwaargewicht in de Nederlandse telecomsector na de fusie met de Nederlandse tak van Tele2. Deze combinatie heeft de onderneming tot een van de leiders in de markt gemaakt. In september 2021 namen private investeerders Apax en Warburg Pincus de het Nederlandse deel over voor het aanzienlijke bedrag van ruim €5 miljard.

Waarom Odido?

Nu de nieuwe eigenaren aan het roer staan, is de tijd gekomen om de toekomstplannen te ontvouwen. De herpositionering van het merk is radicaal, en de focus verschuift van technologie naar de mens. Søren Abildgaard, CEO van Odido, zegt hier het volgende over: 'Bij ons staat niet de technologie centraal, maar draait alles om mensen. De mate waarin je mee kunt komen met technologie bepaalt immers hoe goed je kunt meekomen met de wereld. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen en genieten van moderne technologie. De focus op de mens zie je ook in de klantgerichtheid en dus ook in de service.' Het luidt een nieuw hoofdstuk in, niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de miljoenen klanten die gebruikmaken van hun diensten.

Wat betekent dit voor klanten?

De bestaande klanten van T-Mobile en Tele2 hoeven zich geen zorgen te maken; de overgang naar Odido zal naar verwachting soepel verlopen. De kernservices op het gebied van telefonie, internet en tv blijven onveranderd, mogelijk met extra functies en verbeteringen onder de nieuwe naam. Bij KaartDirect verkopen kun je nog steeds terecht voor beltegoed van T-Mobile en nu ook voor Odido beltegoed.

Het wordt even wennen...

Het verdwijnen van de namen T-Mobile en Tele2 is het einde van een tijdperk, maar het markeert ook het begin van een nieuwe fase. Odido belooft een frisse wind door de Nederlandse telecommarkt te laten waaien. Met een sterke fundering en steun van investeerders kan het bedrijf haar visie op de toekomst van telecom in Nederland zeker waarmaken.

T-Mobile €10

€10,-

T-Mobile €10

T-Mobile €15

€15,-

T-Mobile €15

Odido €10

€10,-

Odido €10

Odido €15

€15,-

Odido €15