Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Met knallende kurken het nieuwe jaar in

Chris Hofman
Met knallende kurken het nieuwe jaar in

De kerstperiode is achter de rug, nog even en we mogen 2022 feestelijk afsluiten. Met oud en nieuw is het traditie om een fles bubbels op klokslag twaalf uur te openen. Zo ga je knallend het jaar in en wens je de dierbaren om je heen veel geluk en gezondheid toe. Het is ontzettend leuk om iemand te verrassen met een lekkere fles champagne. Niet gelukt om een fles te scoren voor een nieuwjaarsfeest? Geef een Gall & Gall cadeaukaart en voorkom dat je met lege handen aankomt. Misschien ben jij de ontvanger van een Gall & Gall cadeaukaart, dan is het de vraag welke fles champagne je gaat kiezen. Of je nou de gever of ontvanger bent, bij de Gall en Gall is heb je voldoende mogelijkheden beschikbaar.

Veel bruisende opties bij de Gall & Gall

Wanneer je je gaat verdiepen in champagnes of bruisende wijnen, merk je dat er veel opties beschikbaar zijn. Het kan hierdoor een opgave zijn om in te schatten wat de wensen zijn op oudejaarsavond. Daarom is de Gall & Gall cadeaukaart een mooi alternatief: laat de ontvanger zelf kiezen. Heb je een cadeaukaart gekregen en ben je op zoek naar inspiratie? Een Moët of Pommery champagne is altijd een veilige keuze. Ben je op zoek naar iets in een hoger segment? Met een fles Bollinger of Roederer heb je met beide een fles bubbels te pakken die vol van smaak zijn. Een Ruinart heeft evenmin een mooie smaak, met een hint van walnoten. Het kan haast niet fout gaan wanneer je kiest voor een Piper Rosé, die veel te makkelijk wegdrinkt...

Let wel op: exclusieve flessen champagne zijn een stuk moeilijker te vinden. Zo is een fles Blanc de Blancs voor dit jaar simpelweg op. Gelukkig heeft Gall en Gall een breed assortiment aan champagnes en genoeg andere opties beschikbaar.

Geef cadeau met KaartDirect

Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om een Gall & Gall gift card te schenken. Kies zelf een eigen bedrag tussen de 5 en 150 euro in om op de cadeaukaart te zetten. De gelukkige ontvanger van deze digitale cadeaubon heeft de mogelijkheid om via de website (of in de winkel) van Gall & Gall meteen een fles champagne te kopen. Sorteer eenvoudig op prijs en smaak, zodat het niet mis kan gaan bij het uitkiezen van een mooi fles. Of je de Gall en Gall cadeaukaart geeft of krijgt, je gaat met een glas in de hand een mooie tijd tegemoet. Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen