Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Maak kans op een PlayStation Portal!

Lennard Verhage
Maak kans op een PlayStation Portal!

PlayStation Portal is de nieuw handheld van Sony die speciaal ontwikkeld is voor Remote Play. Het apparaat is inmiddels zo populair, dat hij overal uitverkocht! Maar wees niet getreurd: KaartDirect geeft er eentje weg. Lees snel verder hoe je kans kunt maken op dit vette device.

Wat is de PlayStation Portal?

Remote Play is een ontzettend handige feature van de PlayStation. Deze functionaliteit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om ergens anders in huis te gamen wanneer de televisie bezit is. Je dient enkel je PlayStation 5 aan te zetten en je PlayStation Portal met hetzelfde thuisnetwerk te verbinden, zodat je lekker verder kunt gamen.

Zo win jij een PlayStation Portal

Wil jij een PlayStation Portal winnen? Volg onderstaande stappen om kans te maken:

Op 22 december maken wij de winnaar bekend op TikTok. Dus, zorg ervoor dat je ons volgt en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van deze fantastische handheld!

Disclaimer: De PlayStation Portal wordt beschikbaar gesteld door Sony PlayStation. Medewerkers van KaartDirect zijn uitgesloten van deelname en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Bij fraude volgt diskwalificatie.