Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Maak je klaar voor carnaval met KaartDirect

Chris Hofman
Maak je klaar voor carnaval met KaartDirect

Van 19 tot en met 21 februari is het carnaval. Dat betekent veel lachwekkende kostuums, drank en hilarische hits om mee te zingen. Het zuiden van het land staat op zijn kop, dit is het een spektakel wat je niet mag missen. Ben jij van plan om carnaval te gaan vieren of wil je iemand verrassen met wat gezelligheid? Pak dan de KaartDirect carnaval checklist er bij, met deze cadeautips plan jij een paar topdagen!

Geef een weekendje weg

Moet iemand overstag? Of wil je juist iemand verrassen die staat te popelen om carnaval te vieren? Geef een Weekendjeweg cadeaukaart om de sfeer er eens goed in te brengen. Verblijf tijdens carnaval in een mooi kasteel of een luxe hotel. Er ook meer bescheiden accommodaties te reserveren die een piratenpak vast en zeker gaan waarderen. Om meerdere dagen te genieten van carnaval is een fijn verblijf reserveren via weekendjeweg.nl een zeer goed idee.

Wat lekkers van de Gall & Gall

Tijdens de carnaval zal het gouden water vloeien! Bij dit soort gelegenheden is een Gall & Gall cadeaukaart een mooi middel om iets uit te kiezen voor bij de festiviteiten. Want laten we eerlijk zijn: niet iedereen is charmant in een bananenpak, totdat je er twee van ziet.

Kies een carnaval event uit en ga los!

Tussen de kleurrijke outfits, lekker feesten, daar draait het uiteindelijk om. Met een Festival cadeaukaart heb je de leukste feestjes voor het uitkiezen. Op de site van de Festival cadeaukaart heb je een duidelijk overzicht van alle evenementen om naar uit te kijken. Bestel van tevoren de tickets, zodat je gegarandeerd bent van een goed event waar het dak eraf gaat. Een prachtig cadeau voor elke carnaval liefhebber en ook het meest essentiële uit de hele lijst.

Een goed bodem leggen is een must

Na zoveel carnaval begint de maag te knorren, even ergens een hapje eten is zo’n slecht idee nog niet. Met het RestaurantCadeau geniet je van de Brabantse gezelligheid en goed eten. De cadeaukaart is te verzilveren bij 375 restaurants, verspreid over heel Nederland. Dat betekent dat je spontaan ergens naar binnen kunt wandelen om te genieten van een heerlijk diner. Een mooie afsluiter van een feestelijke periode.

KaartDirect biedt nog veel meer

Het zijn een paar mooie aanzetjes voor de ultieme carnaval beleving. Ben je geïnteresseerd in andere cadeaukaarten? Op KaartDirect bieden wij een breed assortiment aan voor elke gelegenheid. We hebben ook onze eigen KaartDirect keuze cadeaukaart, waarmee de ontvanger zelf iets uit kan kiezen uit ons royale aanbod. KaartDirect wenst iedereen in ieder geval een mooie carnaval toe!

Weekendjeweg.nl

€5,- tot €150,-

Weekendjeweg.nl

Bestellen
RestaurantCadeaukaart

€5,- tot €150,-

RestaurantCadeaukaart

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen
Festival cadeaukaart

€10,- tot €150,-

Festival cadeaukaart

Bestellen