Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Klus Cadeau - perfect cadeau voor de echte doeners!

Isa Hengeveld
Klus Cadeau - perfect cadeau voor de echte doeners!

Toen in maart m’n vader door het coronavirus weinig werk had en daardoor veel thuis zat begon hij zich langzaamaan steeds meer te vervelen. Hij besloot daarom om te beginnen aan een nieuw klusproject: een houten huisje voor in de tuin! Hij heeft het er al jaren over om nou eens eindelijk te beginnen met het bouwen hiervan, maar door de drukte op werk kwam het er eigenlijk nooit van. Ik besloot voor dat kleine beetje extra motivatie hem Klus Cadeau te geven voor z’n verjaardag. Met deze cadeaukaart kon hij alvast wat hout en andere benodigdheden halen om een goede start te maken. Het heeft even geduurd, maar we hebben afgelopen zomer eindelijk kunnen genieten van een mooi en stevig gebouwd tuinhuisje!

 

Hoe werkt Klus Cadeau?

De cadeaukaart van Klus Cadeau is perfect om te geven aan de echte doeners. Ik heb de cadeaukaart heel gemakkelijk en snel besteld op KaartDirect.nl. Ik had de keuze om er een bedrag van tussen de €5,- en €150,- op te zetten en koos voor een waarde van €25,-. Binnen enkele minuten had ik de code ontvangen en dus een super leuk cadeau tot m’n beschikking. Met dit bedrag kon m’n vader voldoende hout halen om het knusse tuinhuisje eindelijk te realiseren. Het verzilveren van de cadeaukaart verliep voor m’n vader ook super makkelijk. Bij het halen van hout bij de Hornbach leverde hij de cadeaukaart in bij de kassa en de waarde werd meteen van het totale bedrag afgehaald.

 

Mocht je na besteding nog iets aan geld op de cadeaukaart hebben staan dan kan je dat gemakkelijk een volgende keer besteden. Klus Cadeau hoeft namelijk niet in één keer besteed te worden. Voor nu even die ene gereedschapskist nodig, maar wil je voor in de zomer nieuwe tuinmeubelen? Geen probleem, want ook dan kan je het resterende bedrag nog gewoon besteden. Daarnaast kan je heel gemakkelijk op de website van Klus Cadeau het resterende saldo en de geldigheid bekijken. Op deze manier weet je precies hoeveel je nog kan besteden bij je volgende aankoop!

 

Ruime keuze

Klus Cadeau is te besteden bij alle fysieke winkels van Hornbach, Multimate, Hubo en Praxis. Je hebt dus de keuze uit het hele assortiment van de bekendste bouwmarkten en doe-het-zelfzaken. Het ideale cadeau als iemand van plan is om te renoveren, verbouwen of gewoon te lekker te klussen. Bij deze bouwmarkten is er voor iedereen ook wat wils om te kopen. Of het nou gaat om verf, hout of nieuwe tuinspullen, ze hebben het allemaal! Zelfs als je niet zo houdt van klussen, verkopen ze de nieuwste collectie aan meubels om je huis in een nieuw jasje te steken. Nu heb ik Klus Cadeau gegeven aan m’n vader voor zijn verjaardag omdat ik al wist dat hij het tuinhuisje voor in de zomer zou gaan maken, maar het is ook een geschikt en super leuk cadeau om te geven aan iemand die net is verhuisd of gaat verhuizen.

 

Lange geldigheid

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de cadeaukaart niet meer kan verzilveren als je het voor een paar maanden uit het oog verliest, Klus Cadeau is namelijk twee jaar lang geldig! Het gebeurt mij zelf namelijk heel vaak dat ik wil wachten met besteden totdat ik er iets speciaals voor kan kopen en dan vervolgens compleet vergeet en niet meer kan verzilveren. Bij deze cadeaukaart zal dat niet snel gebeuren. Je kan er prima nog mee wachten tot de zomer om het verzilveren voor nieuwe tuinspullen of juist tot volgend jaar als je dan een verbouwing op de planning hebt staan. Mocht je de cadeaukaart nou wel voor twee jaar lang uit het oog verliezen dan biedt Klus Cadeau de mogelijkheid aan om de kaart te verlengen. Voor een vergoeding van slechts €5,- kan jij de cadeaukaart weer met één jaar geldigheid worden verlengd.

 

Diversen cadeaukaarten

Hoewel je met Klus Cadeau eigenlijk iedereen wel blij kan maken omdat ze zo’n groot aanbod aan producten hebben, kan ik me voorstellen dat je misschien op zoek bent naar een iets andere cadeaukaart voor een vriendin. Gelukkig hebben ze bij KaartDirect.nl een groot en divers aanbod aan cadeaukaarten! Van een FashionCadeau kaart tot de Pathé Thuis cadeaukaart, ze hebben voor iedereen wel wat wils. Zo heb ik laatst m’n tante de Bijenkorf cadeaukaart gegeven. Ze had hierbij, zowel in de fysieke winkels als online, de keuze uit het ruime assortiment van alles wat de Bijenkorf te bieden heeft. Daarnaast kreeg ik zelf laatst een Weekendjeweg.nl cadeaukaart. Hiervan ben ik samen met m’n vriend voor een paar dagen naar een hotel aan de kust gegaan. Een cadeaukaart is super leuk om te geven, maar ook heel fijn om zelf te ontvangen! Op deze manier kan degene aan wie je het cadeautje geeft namelijk zelf iets naar wens kopen.  

Klus Cadeau code

€5,- tot €150,-

Klus Cadeau code

Bestellen