Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

KaartDirect speelt Cupido: 25% korting op Tinder!

Nora Vos
KaartDirect speelt Cupido: 25% korting op Tinder!

Bij KaartDirect hebben we een speciale aanbieding voor je in petto. Van 12 augustus t/m 8 september bieden we Tinder Gold & Plus aan met 25% korting! Dit is de perfecte gelegenheid om de handen ineen te slaan met Cupido! Zeker nu het studiejaar weer begint, het moment om een nieuwe vlam te vinden.

Wat is Tinder?

Tinder is meer dan een datingapp; het is een gemeenschap waar miljoenen mensen elkaar ontmoeten. Verhalen worden gedeeld, herinneringen worden gemaakt en ervaar leuke momenten met elkaar. Met een Tinder abonnement van KaartDirect krijg je een maand(en) lang toegang tot premium functies die je ervaring aanzienlijk verbeteren en je kansen op het vinden van een match vergroten.

Welk abonnement past bij mij?

Tinder Plus voor de bescheiden vlinders in de buik

Met Tinder Plus krijg je toegang tot tal van handige functies. Je ontvangt onbeperkte likes, zodat je nooit een aantrekkelijk profiel mis loopt, omdat je het limiet hebt bereikt. Daarnaast kun je met de ‘paspoort’ functie overal ter wereld swipen, perfect voor de globetrotter of als je alvast een connectie wilt maken voor een aanstaande reis. En met 'Rewind' kun je per ongeluk afgewezen profielen terughalen – een tweede kans op die speciale match!

Tinder Gold voor de echte vonken

Tinder Gold biedt alle voordelen van Tinder Plus en voegt daar nog een extra laagje magie aan toe. Zo kun je met Gold zien wie jou leuk vindt, nog voordat je zelf hebt geswipet. Met de functie 'Top Picks' krijg je elke dag een selectie van profielen te zien die speciaal voor jou zijn uitgekozen. Zo bespaar je tijd door direct in contact te komen met matches die bij je passen.

Profiteer nu van de Tinder aanbieding!

Koop nu een Tinder abonnement met 25% korting, deze kans is te mooi om aan je voorbij te laten gaan. Nu het studiejaar weer is begonnen, is dit het ideale moment om nieuwe mensen te ontmoeten en je liefdesleven een boost te geven. Geef Cupido de ruimte om zijn magische pijlen af te vuren. Kies voor de Tinder Plus of Tinder Gold aanbieding van KaartDirect: je liefdesverhaal begint vandaag!

Tinder Plus - 1 maand

€9,99

Tinder Plus - 1 maand

Tinder Gold - 1 maand

€12,85

Tinder Gold - 1 maand