Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

KaartDirect is genomineerd voor website van het jaar!

Lennard Verhage
KaartDirect is genomineerd voor website van het jaar!

KaartDirect is genomineerd voor website van het jaar!

Jaarlijks worden er verkiezingen gehouden voor website van het jaar en dat in diverse categorieën. We hebben wat dat betreft erg leuk nieuws te melden, want KaartDirect.nl is genomineerd in de categorie Shopping! Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met het onderzoeksbureau Multiscope en hierbij wordt vooral op de criteria inhoud en kwaliteit gelet. Met deze nominatie voelen wij ons vereerd om kans te maken om website van het jaar 2021 te worden.

Stemmen op KaartDirect

Vanaf week 39 (het is nu week 35) zal het mogelijk zijn om je stem uit te brengen op websites in verschillende categorieën. Dit is mogelijk tot week 46 en dat via de website van Website van het Jaar, zie hier. Gezien jullie, onze bezoekers, veelvuldig gebruikmaken van KaartDirect.nl en we dit zo prettig mogelijk voor je proberen te maken, hopen we dat we mogen rekenen op jouw stem.

De verkiezing zal pas later dit jaar plaatsvinden, dus het zal nog erg spannend worden. Desalniettemin is het natuurlijk een eer om tussen andere mooie webshops te staan als een van de genomineerde sites. Ook motiveert het ons om KaartDirect nog groter en diverser te maken qua aanbod, zodat je voor werkelijk elke cadeaukaart en tegoedbon bij ons terecht kunt. Ons assortiment is al behoorlijk uitgebreid, maar we zijn nog lang niet klaar!

Wat is KaartDirect?

Om een beter beeld te geven van KaartDirect.nl, mocht je er nog niet bekend mee zijn: wij zijn jouw adres voor het aanschaffen van tegoedcodes en cadeaukaarten. Nieuw PlayStation tegoed nodig voor je favoriete game? Dan kun je een PSN-card bestellen. Je mobiele telefoon opwaarderen met nieuw beltegoed van Vodafone? Wij hebben allerlei opties voor je beschikbaar.

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Dit onderverdeeld in verschillende categorieën:

KaartDirect.nl tracht het ultieme verzamelpunt te zijn voor de aanschaf van alle vormen van digitale tegoedkaarten en cadeaubonnen, die je binnen een mum van tijd op een eenvoudige wijze besteld hebt. Gebruikerservaring en aanbod staan bij ons vooraan en dat maakt dat we erg vereerd zijn met de nominatie voor website van het jaar in de categorie shopping. Mogen we op jouw stem rekenen zodra het stemmen gaat beginnen? Klik hier om je stem uit te brengen op KaartDirect.nl.