Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Hunkemöller cadeaukaart - voor de leukste lingerie, bad- en nachtmode!

Isa Hengeveld
Hunkemöller cadeaukaart - voor de leukste lingerie, bad- en nachtmode!

Afgelopen zomer besloot een vriendin om voor drie maanden in een animatieteam van een hotel in Spanje te gaan werken. Ze gaat dan iedere dag rond om de gasten enthousiast te maken voor allerlei sport- en wateractiviteiten. Ik wilde haar natuurlijk nog wel een klein afscheidscadeautje geven voordat ze zou vertrekken, maar wist nog niet precies wat nou leuk zou zijn om te geven. Ze noemde haar lijstje van wat ze nog allemaal moest aanschaffen op en daarbij vertelde ze ook dat ze nog zocht naar een goed zittende, maar toch ook leuke bikini. Nu is het natuurlijk moeilijk voor mij om er een uit te zoeken voor haar qua maat en stijl, maar ik dacht daarna al snel aan een Hunkemöller cadeaukaart. Door dit te geven kon ze zelf een keuze maken uit de nieuwste collectie badmode. In Spanje heeft ze nu iedere dag de show gestolen met haar trendy bikini tijdens het geven van de wateraerobics lessen!

 

Hoe werkt de Hunkemöller cadeaukaart?

De Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa. Ze hebben echt alles op het gebied van lingerie, badkleding en nachtmode en verkopen ook altijd de nieuwste fashion en laatste trends. Bij het aanschaffen van de cadeaukaart op KaartDirect.nl had ik de mogelijkheid om er een waarde van tussen de €5,- en €150,- op te zetten. Ik koos voor een bedrag van €35,- zodat ze zelf niet meer veel geld bij hoefde te leggen. Het aanschaffen van de cadeaukaart verliep super makkelijk en ik had binnen een paar muisklikken een super leuk cadeau geregeld!

 

Het verzilveren van de Hunkemöller cadeaukaart ging voor m’n vriendin ook heel gemakkelijk. Zij koos ervoor om de kaart fysiek in te leveren bij een van de Hunkemöller winkels. Ze heeft er een super mooie, en vooral goed zittende, bikini voor gekocht. Uiteindelijk hoefde ze zelf nog maar tien euro bij te leggen. Op deze manier heeft ze door weinig uit te geven toch een duur product kunnen aanschaffen. Naast de cadeaukaart fysiek te overhandigen aan de caissière, had ze ook de mogelijkheid om het online te verzilveren. Online hoef je namelijk alleen, nadat je je gewenste producten hebt toegevoegd aan het winkelmandje, tijdens het afrekenen de kaart- en pincode van de cadeaukaart in te voeren. Het resterende bedrag wat je nog moet betalen wordt gelijk zichtbaar en je kan vervolgens meteen afrekenen. Super makkelijk in gebruik dus, voor zowel offline als online!

 

De laatste trends

De Hunkemöller heeft een groot assortiment in sexy, trendy en romantische lingerie, maar ook hebben ze een groot aanbod in sportkleding, shapewear en nacht- en badmode. Ze hebben voor iedere vrouw wel wat wils. Ze komen regelmatig met een nieuwe collectie dus je draagt altijd de nieuwste fashion trends voor een betaalbaar prijsje. Wat ideaal is aan de cadeaukaart van de Hunkemöller is dat je het over meerdere momenten kan besteden. Zo kan je bijvoorbeeld voor de zomer nieuwe badmode kopen en een paar maanden daarna een leuk lingerie setje aanschaffen. Daarnaast vind ik de Hunkemöller uniek door de persoonlijke service die je daar krijgt. M’n vriendin werd ook bij het uitzoeken van haar bikini van begin tot eind ontzettend vriendelijk geholpen. Ze helpen bij het vinden van de juiste maten en doen er alles aan dat jij als klant weer tevreden de deur uitgaat.

 

Onbeperkt geldig

Daarnaast is het fijne aan de Hunkemöller cadeaukaart dat je het niet voor een bepaalde tijd hoeft te verzilveren. De cadeaukaart is namelijk onbeperkt geldig! Het gebeurt mij zelf namelijk vaak dat ik de cadeaukaart bij een eerste aankoop verzilver, er nog een resterend bedrag op staat en de kaart vervolgens compleet vergeet. In dit geval maakt het dan dus niet uit dat je het na een lange tijd pas weer terugvindt ergens in je portemonnee, want je kan er dan nog steeds iets leuks voor kopen!

 

Diversen cadeaukaarten

Nu is het geven van een Hunkemöller cadeaukaart misschien niet helemaal geschikt voor je vriend, vader of opa, maar in dat geval biedt KaartDirect.nl nog veel meer cadeaukaarten aan! Zo is het dan misschien wel leuk om de KlusCadeau kaart of de FashionCadeau kaart te geven. Door het geven van een cadeaukaart leg je de keuze voor een cadeau bij de ontvanger zelf. Je kan dan nooit een presentje geven waar ze eigenlijk niks aan hebben want ze kunnen het nu gewoon zelf kiezen. Daarnaast maak je bij het geven van een cadeaukaart het geven van geld toch nog een beetje persoonlijk. Zo kan je bijvoorbeeld er precies hetzelfde geldbedrag op laten zetten als de leeftijd van de jarige. Niet alleen is het leuk voor verjaardagen, maar een cadeaukaart kan worden gegeven bij iedere andere gelegenheid. Of het nou gaat om een huwelijk, afscheidscadeautje of gewoon zomaar, het kan allemaal. Door te bestellen op KaartDirect.nl heb je binnen een paar minuten een super leuk en persoonlijk cadeau om te geven aan iemand!

Hunkemöller

€5,- tot €150,-

Hunkemöller

Bestellen
FashionCadeau

€5,- tot €200,-

FashionCadeau

Bestellen