Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Huis en Tuin Cadeau - de nieuwste accessoires voor zowel binnen als buiten

Isa Hengeveld
Huis en Tuin Cadeau - de nieuwste accessoires voor zowel binnen als buiten

Afgelopen september, tegelijk met de start van het nieuwe schooljaar, was het dan eindelijk zover… Een van m’n vriendinnen ging nu ook, als laatste van de vriendengroep, op kamers wonen! Ze heeft het er al vanaf het begin van de studie over, maar durfde voor een lange tijd maar niet de stap te nemen om ook daadwerkelijk uit huis te gaan. Omdat we als vriendengroep super enthousiast waren dat zij nu ook eindelijk dichtbij kwam wonen, besloten we gezamenlijk een kleinigheidje te geven. Aangezien zij een hele eigen stijl en smaak heeft, en daarmee waarschijnlijk de cadeautjes die wij voor haar zouden kopen niet helemaal bij het interieur vindt passen, besloten we de keuze gewoon bij haar te laten. Met Huis en Tuin Cadeau had zij zelf helemaal in de hand wat voor leuke dingen ze allemaal wilde halen voor haar eigen kamer!

 

Hoe werkt Huis en Tuin Cadeau?

Het bestellen van de cadeaukaart heb ik gedaan op KaartDirect.nl. Het verliep allemaal super makkelijk en ik had de mogelijkheid om er een bedrag van tussen de €5,- en €150,- op te zetten. Ik koos voor een waarde van €20,-. Met dit bedrag kan ze er toch aardig wat leuke accessoires voor halen om haar kamer lekker huiselijk en knus aan te kleden. Binnen enkele minuten had ik de code ontvangen in m’n mail en daarmee lekker snel een leuk cadeau tot m’n beschikking. Het verzilveren ging voor m’n vriendin ook heel makkelijk. Ze heeft de cadeaukaart fysiek verzilverd bij de Xenos en Blokker, maar ze had ook de mogelijkheid om Huis en Tuin Cadeau bij verschillende winkels online in te leveren. Ze heeft er uiteindelijk super leuke kaarsen en fotolijstjes voor gehaald en voelde zich al snel helemaal thuis in haar nieuwe kamer.

 

M’n vriendin heeft er nu nog €3,50 aan waarde op staan, maar met Huis en Tuin Cadeau is het geen probleem om het bedrag op meerdere momenten aan iets te besteden. Als ze dan een keertje in de stad loopt of online nog wat leuke accessoires ziet dan kan ze het resterende bedrag nog gewoon verzilveren. Daarnaast kan je op de website van Huis en Tuin Cadeau heel gemakkelijk en snel zien hoeveel saldo je nog op de cadeaukaart hebt staan. Bij het invoeren van de code staat dan ook meteen de geldigheid vermeld. Op deze manier weet je precies voor hoeveel en tot wanneer je nog wat leuke spullen kunt aanschaffen.

 

Breed te besteden

De enorme veelzijdigheid die Huis en Tuin Cadeau te bieden heeft maakt deze cadeaukaart geschikt voor iedereen! Je hebt een ontzettend ruime keuze in waar je het wilt besteden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor nieuwe meubels bij Goossens en Riverdale, kijken voor accessoires bij de Blokker en Xenos of juist gaan voor wat meer groen in de tuin of in huis bij de Fleurop en Groenrijk. Naast deze winkels doen er nog veel meer andere woonwinkels en tuincentra mee. Of het nou gaat om nieuw klusmateriaal, trendy woonaccessoires of de mooiste planten en bloemen, je kan het allemaal cadeau doen of krijgen met deze cadeaukaart! Mocht er bij deze ruime keuze nou toch niet iets naar wens zitten, dan kan je er ook altijd nog die leuke trui van halen bij de Wehkamp.

 

Lange geldigheid

Het unieke aan Huis en Tuin Cadeau is dat je twee jaar lang de tijd hebt om de cadeaukaart te besteden. Zo kan je deze kerst de leukste kerstballen en accessoires in huis halen om het thuis lekker gezellig aan te kleden, maar kan je het ook nog uitgeven aan een leuke set tuinmeubelen voor volgend jaar zomer. Het gebeurt met deze cadeaukaart dus niet zo snel dat je te laat bent met besteden. Mocht dit nou wel het geval zijn, dan bieden ze je ook nog de service aan om de geldigheid met één jaar te laten verlengen. Dit verlengen kan je doen tegen een vergoeding van maar €5,- op de website van Huis en Tuin Cadeau. Op deze manier kan je, ondanks dat je de cadeaukaart even uit het oog bent verloren, het toch nog besteden aan de leukste huis- en tuinspullen!

 

Groot aanbod cadeaukaarten

Huis en Tuin Cadeau is perfect om aan iemand te geven die net is verhuisd, toe is aan een nieuw interieur of de tuin klaar voor de zomer wil maken. Hoewel deze cadeaukaart geschikt kan zijn voor iedereen, kan ik me voorstellen dat je ook wel opzoek bent naar een ander soort cadeau. Bij het bestellen van Huis en Tuin Cadeau op KaartDirect.nl zag ik al snel allerlei andere leuke cadeaukaarten voorbijkomen. Zo biedt KaartDirect.nl heel veel keuze cadeaukaarten aan zoals Sport Cadeau, Fashion Cadeau en Entertainment Cadeau. Daarnaast kan je iemand ook een super leuke belevenis cadeau geven door middel van een Weekendjeweg.nl cadeaukaart. Het maakt niet uit of het nou gaat om een verjaardag, bruiloft of gewoon even zomaar, een cadeaukaart is altijd een geschikt cadeau ongeacht de gelegenheid!

Huis & Tuin Cadeau code

€5,- tot €150,-

Huis & Tuin Cadeau code

Bestellen