Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Hotelgift en Flightgift, de ideale cadeaukaarten voor als je van reizen houdt

Lennard Verhage
Hotelgift en Flightgift, de ideale cadeaukaarten voor als je van reizen houdt

Het meest verrassende cadeau: Hotel- en Flightgift!

Ga je graag met vrienden of je partner op reis en wil je daarin wat leuks doen? Dan is een cadeaukaart specifiek op reizen gericht natuurlijk schitterend. Dit om aan je partner of vrienden te geven, maar ook aan familieleden of kennissen die maar wat graag op pad gaan. Daarvoor zijn twee prachtige cadeaukaarten beschikbaar, een voor hotelovernachtingen en een voor vluchten. Het zijn de ideale cadeaukaarten voor iedereen die van reizen houdt en je bestelt ze bij KaartDirect.nl!

Bepaal zelf de waarde

De hotelgift cadeaukaart is een breed geaccepteerde tegoedbon voor overnachtingen. Dit in binnen- en buitenland. Je kunt de hotel cadeaukaart hier bij KaartDirect.nl bestellen en de waarde bepaal je geheel zelf. Of het nu twee tientjes is of € 100,-, het komt altijd van pas. De cadeaukaart kan namelijk bij de afrekening gebruikt worden om de hotelovernachting te betalen of anders om een korting te krijgen op de totaalprijs.

Voor iedereen die graag op reis gaat is de hotelgift cadeaukaart een fantastisch cadeau, want daar hebben ze ook gelijk een mooie herinnering aan. Deze cadeaukaart kun je heel gemakkelijk bestellen en we weten zeker dat het bij eenieder die ook maar een beetje reislustig is in goede aarde valt. Gelijk er nog een schepje bovenop doen? Dat kan! We hebben immers ook de flightgift cadeaukaart in ons assortiment.

Met de flightgift geef je een bedrag naar keuze (tot maximaal € 250,-) dat gebruikt kan worden bij het boeken van vliegtickets. Is het ticket binnen die prijs, dan is de vlucht in feite gratis voor de persoon aan wie je dit leuke cadeau geeft. Maar ook kan het dienen als een middel om flink op de prijs te besparen, dus het maakt de reis aan wie je het geeft hoe dan ook leuker. Je kunt de flightgift cadeaukaart los bij KaartDirect.nl bestellen, net zoals de hotel cadeaukaart.

Combineer het tot een compleet cadeau

Leuker is eigenlijk nog om beide cadeaukaarten te combineren. Daarmee geef je niet alleen een vlucht, maar ook een hotelovernachting cadeau en dat is toch wel het hoogtepunt. Het is natuurlijk een wat prijziger cadeau dan gebruikelijk, maar dat maakt het juist het ideale cadeau voor reisliefhebbers. Dit is bijvoorbeeld prachtig om te geven op een bruiloft of als een collega 10 jaar in dienst is en je wat leuks wilt doen.

Er zijn genoeg redenen te verzinnen om deze cadeaukaarten aan te bieden en als je ze combineert, dan is dat het ultieme reiscadeau. Te besteden bij veel vliegmaatschappijen en hotelketens, waardoor het geheel naar eigen smaak en inzicht gebruikt kan worden. Dat maakt het geven van een flightgift en hotelgift cadeaukaart zo leuk. Maak er dus zeker gebruik van om iemand echt goed te verrassen!

Waar te besteden?

Op een eenvoudige wijze kun je het ultieme reiscadeau hier bij KaartDirect.nl bestellen. Je maakt een keuze, bepaalt het bedrag en nadat je de stappen hebt doorlopen, krijg je de tegoedbon automatisch te zien, alsook per mail toegestuurd. Dit kun je dan bijvoorbeeld uitprinten en leuk inpakken, zodat het ook écht een cadeau is. Dat kan je natuurlijk combineren met de andere giftcard die wij aanbieden en zo kom je op een originele wijze uit de hoek.

De hotelgift cadeaukaart is wereldwijd op meer dan 27.000 adressen te gebruiken en je kunt hier zoeken naar een hotel wat op de wensenlijst staat. De flightgift cadeaukaart is te gebruiken bij ruim 300 luchtvaartmaatschappijen en je kunt hier heel efficiënt checken of de bestemming aansluit bij de bedoeling van deze cadeaukaart!

Hotelgift

€25,- tot €250,-

Hotelgift

Bestellen
Flightgift

€25,- tot €250,-

Flightgift

Bestellen