Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Herfstbieren ontdekken? Geef de Biercheque cadeau!

Nora Vos
Herfstbieren ontdekken? Geef de Biercheque cadeau!

De dagen worden korter en de avonden langer. Tijd om de gezelligheid met elkaar op te zoeken. Met de bockbieren in aantocht en het uitzicht op de feestdagen is er genoeg lekkers te proeven voor de bierliefhebber. Warm je bij de kachel thuis, bij de brouwerij of in jouw favoriete proeflokaal en geniet van de lekkerste bieren. Met Biercheque kan het allemaal.

Voor wie is de Biercheque geschikt?

Biercheque is de cadeaukaart voor de bierliefhebber! We kennen ze allemaal wel, die vriend(in) die altijd op zoek is naar nieuwe smaken en bieren. Kortom, ontzettend moeilijk om een biertje te geven aan deze persoon zonder dat je het risico loopt dat hij of zij het niet lekker vindt.

Met de Biercheque zit je altijd goed. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf op zoek naar zijn of haar favoriete bierbeleving. De Biercheque is in te leveren bij inmiddels meer dan 125 inleverpunten te weten webshops, brouwerijen, bierwinkels, slijterijen of horeca. Keuze genoeg. Check www.biercheque.nl/inleverpunten voor het actuele overzicht.

Biercheque kopen bij KaartDirect

Zodra je de Biercheque bij KaartDirect.nl hebt aangekocht, krijg je de digitale cadeaukaart in beeld te zien. De cadeaubon wordt ook per mail toegestuurd. De code kan direct ingewisseld worden bij verschillende inleverpunten. Zo kun je online bij een hoop bierspeciaalzaken en brouwerijen terecht, zoals: de Bierliefhebber, Speciaalbier Koning, Brouwerij Frontaal, Uiltje Brewing, De Moersleutel, Two Chefs Brewing de Stadsbrouwerij De Koperen Kat en nog veel meer. Online heb je keuze uit plaatselijk gebrouwen bier tot de populairste IPA’s en Blondbieren maar ook de dikste Stouts zijn verkrijgbaar. Ook kun je de Biercheque op het terras of in het proeflokaal gebruiken om bieren, proeverij of rondleiding af te rekenen. Bij meer dan 125 bierlocaties kun jij terecht met jouw Biercheque. Op biercheque.nl/inleverpunten vind je een compleet overzicht van alle inleverpunten.

Wie ga je verrassen met een uniek speciaalbiertje?

Juist, die echte bierliefhebber natuurlijk! Er zijn talloze brouwerijen (met proeflokaal) die de Biercheque accepteren. De Biercheque een superleuk cadeau om weg te geven aan vrienden, familie, relaties, klanten, collega’s of kennissen en weet je zeker dat je geen biertjes meer weggeeft die hij of zij zelf niet zou hebben gekozen. Ontdek de verschillende stijlen en smaken en leer nieuwe brouwerijen kennen verschillende. Liever online bestellen en het bierpakket thuis ontvangen? Dat kan ook. Lever de Biercheque eenvoudig online in en ontvang de bieren thuis. 

Alles op een rijtje:

Bij KaartDirect koop je de Biercheque al vanaf een waarde van € 10,-. Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber. Bestel jouw favoriete biertjes online of gebruik de cadeaubon om af te rekenen bij een van de vele inleverpunten. Ga met de Biercheque op zoek naar jouw favoriete bierbeleving.

Biercheque

€10,- tot €150,-

Biercheque

Bestellen