Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Haal nog meer uit Minecraft door Minecraft Minecoins te kopen

Lennard Verhage
Haal nog meer uit Minecraft door Minecraft Minecoins te kopen

Minecraft, hét spel dat iedereen kent en haast iedereen weleens gespeeld heeft. Hoe kan het ook anders, het is al sinds het ontstaan ongekend populair en er lijkt geen einde aan te komen. En dat is best begrijpelijk, want Minecraft heeft ontzettend veel te bieden. Van zichzelf al, maar daar stopt het niet. Je hebt namelijk ook nog Minecoins, wat valuta in het spel is. Deze Minecoins kopen doe je bij KaartDirect, maar wat kan je er nu precies mee en is het noodzakelijk? Laten we daar eens naar kijken.

Haal nog meer uit Minecraft!

De naam ‘Minecoins’ zegt eigenlijk al genoeg. Het zijn Minecraft Coins oftewel munten en die kun je enkel voor dit spel gebruiken. Je kunt deze munten aanschaffen met echt geld en in ruil daarvoor krijg je het virtuele geld wat je kunt besteden. Het is in feite een andere vorm van geld en deze Minecraft Coins kopen kan je bij KaartDirect doen, waarbij je twee opties krijgt: 1720 en 3500 Minecoins.

Wat zijn Minecoins?

Minecoins kopen is niet noodzakelijk om Minecraft te kunnen spelen. Het dient als een betaalmiddel voor optionele extra’s, waardoor je geen verschil merkt in de manier van spelen ten opzichte van je vrienden. Een klein maar belangrijk punt, het zou immers niet leuk zijn dat je achterblijft met je creaties en het spelen als je bepaalde dingen niet zou hebben. Maak je daarover geen zorgen!

Wat kun je met Minecoins

Maar wat kan je dan wel met Minecoins kopen? Gezien het een valuta voor in het spel is kun je de Minecraft Coins na het kopen alleen in de virtuele winkel van dat spel gebruiken. Als je daar een leuk product aantreft en je hebt genoeg Minecoins, dan kun je direct afrekenen en krijg je de content tot je beschikking om in het spel te gebruiken. Hieronder valt een brede variatie van virtuele producten. Om er een paar te noemen:


En dat is dan een greep uit het aanbod. Er is ontzettend veel beschikbaar om met je Minecoins te kopen en daarmee vul je als het ware jouw Minecraft beleving aan. Wil je er uniek uitzien? Schaf een van de bijzondere skins aan. Vind je het ontdekken van nieuwe werelden op basis van opdrachten erg leuk? Dan is een Adventure Pack wellicht wat voor jou.

Zijn Minecoins overal voor nodig?

Weet trouwens dat je niet voor elk product op de Minecraft Marketplace Minecoins nodig hebt. Bekijk die marketplace eerst even voordat je besluit Minecoins te kopen, want er zijn genoeg pakketten die je gratis kunt verkrijgen. Is dat ene uitbreidingspakket dat je graag hebben wilt niet gratis? Dan kun je hier bij KaartDirect gelijk Minecraft Coins kopen die we direct zullen leveren, zodat je het gelijk kunt gebruiken.

Ook kun je in de Marketplace heel duidelijk zien wat de prijs van elke uitbreiding is, zodat je precies weet hoeveel Minecoins je moet kopen. Over het algemeen zijn de prijzen erg schappelijk, waardoor je met de twee opties die wij aanbieden ruim voldoende hebt. Gelijk je Minecoins bestellen? Dan kan je hier terecht.

Minecraft 1720 Minecoins

€9,99

Minecraft 1720 Minecoins

Minecraft 3500 Minecoins

€19,99

Minecraft 3500 Minecoins