Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Gratis films in december met de Pathé Thuis Adventskalender

Lennard Verhage
Gratis films in december met de Pathé Thuis Adventskalender

Feest bij Pathé Thuis

Het is weer die mooie tijd van het jaar. Het is buiten kouder aan het worden, de kerstboom wordt opgetuigd en nog een paar weken en dan is het zover: Kerstmis. December is altijd een warme en gezellige maand dankzij de feestdagen en hoewel er nog geen vlokje sneeuw is gevallen, is het gevoel van saamhorigheid meer dan aanwezig. Veel bedrijven haken ook leuk in op de feestdagen, zo ook Pathé, de bekende bioscoopketen.

Zij hebben online de adventskalender gelanceerd, waarmee je dagelijks een vakje open kunt krassen voor een leuke extra. Dagelijks hebben ze een andere prijs die ze weggeven en dat maakt het bezoeken van Pathé natuurlijk nog leuker. Maar dat is niet alles, want er is geen beter moment om naar de bioscoop te gaan of thuis te genieten dan nu. Met name thuis is erg gemakkelijk, want tegenwoordig is Pathé ook gewoon via het internet beschikbaar.

Pathé Thuis en diens voordelen

Pathé biedt op zijn streamingdienst een mooie selectie van films aan waar je optimaal van kunt genieten zonder dat je de deur uit moet. Dit doe je met Pathé Thuis, wat een efficiënte dienst is en bij KaartDirect.nl kun je losse films kopen. Niet letterlijk natuurlijk, maar een tegoedbon die je recht geeft op één of meerdere films.

Het voordeel daarvan is dat je op een eenvoudige wijze vanaf de bank de nieuwste films kunt kijken. Dit is niet alleen gezellig, het gaat ook erg snel en natuurlijk mag je op de beste kwaliteit rekenen. Je haalt als het ware de echte bioscoop ervaring in huis en daardoor kun je optimaal genieten van wat je ook in de bioscoop kunt vinden.

Voordelig film kijken

Je kunt bij KaartDirect.nl drie verschillende Pathé Thuis tegoedbonnen bestellen. Dit begint al bij een bon voor één fillm die in HD beschikbaar gesteld wordt. In aanvulling daarop heb je ook een tegoedbon voor twee films en zelfs één voor vier films. Dit tegen een scherpe prijs en na bestelling wordt de cadeaukaart gelijk geleverd. Hierdoor is het een leuk cadeau om te geven, maar ook uitstekend om gewoon zelf te gebruiken.

Nog wat meer uit je Pathé ervaring halen? Neem dan zeker een kijkje bij de Pathé Thuis adventskalender, want wie weet win je een leuke prijs om jouw filmervaring nog leuker en completer te maken! Je Pathé Thuis cadeaukaart bestel je natuurlijk hier bij KaartDirect.nl en samen met jou maken we je avond ontspannen nóg leuker.

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films