Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google Play tegoed beschikbaar bij KaartDirect

Chris Hofman
Google Play tegoed beschikbaar bij KaartDirect

Bij KaartDirect verkopen wij de Google Play cards, maar wat kun je hier eigenlijk allemaal mee doen? Met de Google Play cadeaukaart kan je aankopen doen in de Google Play Store. Je wisselt de kaart in op je account en daarna kan je zonder je bank- of creditcard gegevens te koppelen aankopen doen. Zo voorkom je onverwachte kosten en koop je alleen de content die je wilt, voor hoeveel je wilt. In de Google Play Store heb je ongelooflijk veel keuze. Er zijn miljoenen apps beschikbaar, bijvoorbeeld om de weersvoorspellingen te bekijken, financiële zaken te volgen of een applicatie die je Android toestel omtovert tot een babyfoon. Maar niet alleen apps voor je smartphone, tablet of Chromebook vind je in de app winkel van Google. Met Play Store tegoed koop je ook premium apps die je kunt gebruiken op je Android smartwatch. Er is nog zoveel meer te ontdekken in de Google Play Store.

Een breed scala aan games

De Google Play Store heeft naast miljoenen apps ook games beschikbaar. Vanaf een paar euro koop je al hele leuke games die je onderweg (naar werk of op vakantie) kunt spelen. De games beperken zich al lang niet meer tot een simpele Flappy Bird of Angry Birds, ook andere bekende titels zijn te koop met Play Store tegoed. Denk bijvoorbeeld aan een Minecraft, een game die uiterst populair is. Maar ook een Fortnite, Apex Legends Mobile of League of Legends: Wild Rift zijn games die je in de Google Play Store vindt en Google Play tegoed voor nodig hebt. Vergeet ook niet de uiterst populaire Roblox. Wil je de onderste van de kan halen, dan heb je veel Robux nodig die je met Google Play tegoed kunt kopen om toffe in-game items aan te schaffen. Voor een wat rustigere game is Candy Crush een mooie optie. Om progressie in de deze puzzelgame te maken is een beetje Google Play tegoed geen overbodige luxe. Met Google Play Store tegoed krijgen je favorieten games een extra dimensie!

Films en boeken in de Google Play Store

Ben je het gamen zat en wil je lekker onderuit zakken met je Android apparaat? Dat komt goed uit, je hebt namelijk ontzettend veel keuze uit verschillende films in de Google Play Store. Als je met Play Store tegoed een film hebt gekocht (één van de laatste blockbusters of een wat oudere film die je leuk vindt) dan speel je deze content af op je Android apparaat. Heb je een tablet, smartphone of TV (met Chromecast) die Android ondersteuning heeft? Dan kan je al je gekochte films uit de Google Play Store op dat apparaat afspelen. Zijn films of series ook niet hetgeen waar je naar zoek bent? In de Google Store heb je ook boordevol keuze uit verschillende (digitale) boeken en luisterboeken.

KaartDirect is een officieel verkoper van Google Play cards

Er is echt een hoop content te vinden in de Google Play Store. Miljoenen apps, games, films en boeken zijn aan te schaffen, alleen moet je saldo wel toereikend zijn. Wil jij je bankgegevens niet koppelen aan je Google Play account? Koop dan Google Play Cards bij KaartDirect. Zit de gewenste hoeveelheid er niet tussen? Dan kies je hier zelf een bedrag is tussen de 15 en 500 Euro. Zodra jij je bestelling hebt geplaatst en wij de betaling hebben ontvangen, verschijnt de tegoedcode op je scherm. Dit mailen wij ook nog eens extra naar je toe. Op deze manier kan je zonder creditcard aankopen doen in de Google Play Store. Heb je kinderen die fanatiek gamen op de smartphone? Dan hoef jij je ook geen zorgen te maken dat ze je rekening plunderen door skins in Fortnite te kopen.

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15