Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Gamescom 2022: de top-5 van KaartDirect

Chris Hofman
Gamescom 2022: de top-5 van KaartDirect

Tot en met de 28 augustus heeft menig gamer zijn hart op kunnen halen tijdens de grootste game-beurs van Europa: Gamescom in Duitsland. Bij het populaire evenement in Keulen, zijn veel games te spelen en worden nieuwe producten aangekondigd. Niet zomaar games, veel van deze titels moeten nog uitkomen. Het is een mooi moment om te kijken wat er gaat komen en welke spellen de moeite waard zullen zijn. KaartDirect heeft een wandeling gemaakt op de Gamescom beursvloer en de tofste games bij elkaar gezocht. Er was echt heel veel om te spelen, maar de ene game heeft meer indruk op ons gemaakt dan de ander. Daarom komen wij met een top 5 van de meest interessante games die je in de gaten moet houden.

1. Lies of P

Bloodborne voor de PlayStation 4 kennen wij nog wel. Een ontiegelijk moeilijke game die in een Victoriaanse horror setting plaatsvind. Dankzij een hoop mysterie en veel toffe combat, is dit een favoriet onder vele gamers. Er is nu een spel in ontwikkeling welke veel overeenkomsten heeft met deze titel: Lies of P. In deze game neem je controle over Pinokkio... ja, het personage die de meeste mensen kennen van het Disney sprookje. Verwacht echter niet een kids-game, hij is nu een ijskoude vechter die het opneemt tegen groteske popachtige monsters. Het spel ademt sfeer, biedt veel uitdaging en heeft een mooie grafische stijl. Wij kijken er naar uit!

2. Dead Island 2

Sinds de aankondiging van deel 2 in 2014 was het lang stil. Nu is het dan eindelijk zo ver, en hebben wij kunnen ondervinden hoe fijn het ook al weer was om met de meest absurde wapens zombies een kopje kleiner te maken. Zeg nu zelf, wie vindt het nou niet leuk om af en toe een paar zombies de harses in te rammen? De eerste Dead Island game stamt alweer uit 2011 en was een zeer origineel concept. Een eiland, dat voorheen een vakantieparadijs was, is omgetoverd tot een hel vol zombies waarin je moet zien te overleven. Met heel veel stomp, hak en slachtwerk zorg je ervoor dat je niet zelf een zombie wordt.

3. Evil West

Het wilde westen is een uiterst interessant concept. Gooi daar een hoop Darkness bij, eng en vies gespuis en je komt dicht in de buurt wat Evil West is. Een cowboy genaamd Jesse is erop uit om een leger aan engerds tegen te houden. Denk aan zombies, vampier-achtige wezen en een hoop andere monsters waar je het tegen opneemt. Jesse heeft de juiste gereedschappen voor deze klus: een revolver om snel mee te schieten, een geweer voor precisie en een flinke handschoen waarmee hij een stoot of twee kan uitdelen. Met dat laatste komt er ook wel eens wat elektriciteit bij kijken waar Nikola Tesla van achterover valt. Een toffe shooter met uiterst soepele gameplay.

4. High on Life

Kan je een gestoorde grap wel waarderen? Fan van de absurde Rick & Morty cartoons? Dan is deze game echt iets voor jou, ook als je geen fan bent van Rick & Morty! In High on Life zit een flinke dosis humor waar je gegarandeerd veel lol van zult hebben. Het meest absurde is dat de wapens die je gebruikt met jou praten, zij helpen je door het avontuur heen. Het verhaalt speelt zich af in een buitenaardse omgeving, waar jij opdrachten uit moet voeren. In verschillende futurische steden kom je de meest ongelooflijke en vooral vreemde zaken tegen. De gameplay is een mengelmoes van schieten en vooral op de bank krom liggen van het lachen. Een absolute aanrader voor de Xbox.

5. Where Winds Meet

Deze game is vers aangekondigd tijdens de 'Opening Night Live', de openingspresentatie van Gamescom. Where Winds Meet heeft een herkenbare Aziatische stijl die meer Chinees dan Japans aanvoelt. Het is vooral erg artistiek te noemen. Een krijger die met speciale krachten elegant vecht met allerlei wapens. Het zit er allemaal in, inclusief een pittoresk dorpje, interessante personages en indrukwekkende omgevingen. De game is nog volop in ontwikkeling, maar het belooft veel goeds, omdat de graphics er fenomenaal uitzien en de gameplay erg interessant. Wij hebben voornamelijk PC beelden gezien, maar de game zal zich ook een weg banen naar de consoles. 

Bereid je voor op de nieuwe releases

Wij vonden het erg jammer dat Sony en Nintendo niet aanwezig waren om te laten zien waar zij mee bezig zijn. Dat nam niet weg dat de uitgevers die wel aanwezig waren met interessante titels op te proppen kwamen. Bij KaartDirect bieden wij voor consoles, PC en ook mobile platformen allerlei soorten tegoedkaarten. Je kunt met het tegoed alvast een pre-order plaatsen, of zodra een titel uitkomt meteen kopen en spelen. Bestel snel en eenvoudig bij KaartDirect, en neem meteen je code in ontvangst.

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25