Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Je favoriete streamer steunen met een Twitch giftcard

Chris Hofman
Je favoriete streamer steunen met een Twitch giftcard

Streamers zijn niet meer weg te denken op het internet, op ieder social media platform zijn ze tegenwoordig te vinden. Er zijn heel veel persoonlijkheden die dagelijks of wekelijks mensen online entertainen. Dit gaat op verschillende manier, sommigen spelen games of een geven een kijkje in hun persoonlijke leven. Een van de meest populaire platformen om te streamen en nieuwe content te ontdekken Twitch. Als fan heb je ook de mogelijkheid om deze persoonlijkheden te steunen. Denk bijvoorbeeld aan een eenmalige donatie, of door een maandelijkse subscriptie te nemen op hun kanaal. 

De voordelen voor Twitch abonnees

Waarom zou iemand een abonnement willen nemen op een kanaal? Velen beschouwen Twitch als een gratis platform waar je allerlei livestreams kunt bekijken en in essentie is dat het ook. Wil je echter meer content van je favoriete streamer, dan heb je veel voordelen bij het nemen van een subscription. Zo krijg je tussendoor geen reclames te zien en kan je ongestoord genieten van content. Per kanaal bepalen streamers ook zelf bepaalde privileges, waar je dan ook van kan profiteren, zoals het gebruiken van emoticons om leuke interactie hebben binnen de kanaal.

Geef Twitch cadeau

Ken je iemand die een fervent Twitch kijker is? Dan is de Twitch giftcard een origineel cadeau om te geven. De ontvanger van dit cadeau heeft de mogelijkheid om zich te abonneren op een Twitch streamer naar keuze. Het kan ook zijn dat aan de hand van de hoeveelheid tegoed de gelukkige op meerdere kanalen abonneren. Liever een donatie doen of zelfs een abonnement aan een andere kijker cadeau geven? De keuze is geheel aan de ontvanger. 

Koop bij KaartDirect snel en eenvoudig

Een Twitch giftcard is op een snelle en eenvoudige manier te bestellen bij KaartDirect. Je hebt de keuze uit verschillende gift cards van Twitch: 15, 25, of 50 euro. Zit het juiste bedrag er niet tussen? Je kan tussen de 15 en 150 euro zelf een bedrag kiezen voor de Twitch giftcard. Een ander voordeel van de Twitch giftcard is dat je ook niet je bankgegevens hoeft te koppelen aan een Twitch account. Zodoende hoef je niet vast te zitten aan een maandelijkse incasso en koop je precies wat je wilt voor hoe lang je wilt.

Twitch Gift Card

€15,- tot €150,-

Twitch Gift Card

Bestellen
Twitch Gift Card €15

€15,-

Twitch Gift Card €15

Twitch Gift Card €25

€25,-

Twitch Gift Card €25

Twitch Gift Card €50

€50,-

Twitch Gift Card €50