Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Een magische verrassing met de Efteling cadeaukaart

Lennard Verhage
Een magische verrassing met de Efteling cadeaukaart

Iemand iets leuks geven en wil je iets meer doen dan een traditionele cadeaukaart? Dan weten we precies wat je nodig hebt! De Efteling cadeaukaart, wat perfect is voor een ontzettend leuke dag uit. Het magische park in Kaatsheuvel kenmerkt zich natuurlijk door de vele attracties en het iconische Sprookjesbos. Jong en oud, iedereen die er eens is geweest zal beamen dat het absoluut de moeite waard is. Zelfs om meerdere keren te gaan en daarom zal de Efteling cadeaukaart altijd in goede smaak vallen.

Wat kan je met de Efteling cadeaukaart?

De Efteling cadeaukaart die je bij KaartDirect.nl kunt bestellen is meer dan enkel een cadeaukaart om toegang tot het park te krijgen. Je kunt namelijk zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen en dat kan voldoende zijn voor een toegangskaartje, maar dat is niet de enige optie qua besteding. De Efteling cadeaukaart is namelijk magisch en daardoor kun je deze op veel verschillende manieren gebruiken.

Je kunt de kaart al verkrijgen met een waarde van € 5,- dat kan oplopen tot een maximum van € 150,-. Als je de Efteling cadeaukaart meeneemt naar het park, dan kun je deze overal gebruiken waar ook een bankkaart gebruikt kan worden. Je kunt er dus ook leuke souvenirs mee kopen in een van de vele winkels. Daarnaast kun je voor jezelf en je vrienden/familie een hapje eten betalen in een van de restaurants.

Liever gewoon een toegangskaartje kopen, dat is eveneens mogelijk met deze cadeaukaart en laten we het verblijf niet vergeten. Ga je lekker een weekendje weg of wil je doordeweeks een paar dagen de Efteling bezoeken en in een hotel verblijven? Weet dat je de Efteling cadeaukaart ook daarvoor kunt gebruiken. Het is dus een veelzijdige cadeaukaart die je breed in kunt zetten. Hierdoor is het juist zo’n leuk cadeau om te geven, want het beperkt zich niet tot slechts één ding.

Versier je Efteling cadeaukaart

Heb je de Efteling cadeaukaart bij KaartDirect.nl besteld of ga je dat doen, maar wil je er nog net iets meer mee doen? Dat kan! Het is natuurlijk erg leuk om een cadeaukaart een beetje in stijl te geven, want dat maakt het als het ware af. Daar heeft de Efteling over nagedacht en daarom bieden ze hele leuke cadeauverpakkingen aan.

Deze cadeauverpakkingen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor je dat perfect kunt matchen met je beoogde doel. Wil je dat de kaart gebruikt wordt voor een overnachting? Dan kun je de cadeauverpakking van het Efteling hotel, Bosrijk hotel of het Loonsche Land hotel gebruiken. Gaat het echt om iets in het park, dan kun je kiezen uit verpakkingen van Langnek, Baron 1898, Ezeltje Strek je en een algemene verjaardagsverpakking.

Deze leuke verpakkingen zijn allemaal kosteloos te downloaden via de website van de Efteling, daarvoor kan je hier terecht. We raden je aan om dat te doen, want dat maakt het cadeau net wat mooier en leuker om te geven. De Efteling cadeaukaart zelf met een waarde naar keuze bestel je heel gemakkelijk en snel hier bij KaartDirect.nl. De cadeaukaart wordt na de betaling direct geleverd!

Efteling cadeaukaart

€5,- tot €150,-

Efteling cadeaukaart

Bestellen