Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Dit zijn de voordelen van PlayStation Plus

Lennard Verhage
Dit zijn de voordelen van PlayStation Plus

Om van nog meer mogelijkheden gebruik te maken op jouw PlayStation, heb je PlayStation Plus nodig. Voor PlayStation Plus kopen zit je bij KaartDirect aan het juiste adres. Je kunt hier een kwartaalabonnement en een jaarabonnement afsluiten. Hoe groter het abonnement is, des te meer je bespaart. Én je profiteert nog meer van wat de PlayStation 4 en PlayStation 5 jou te bieden hebben.

Wat heeft PlayStation Plus te bieden?

De grootste vraag die ongetwijfeld naar boven komt is wat de service te bieden heeft als je besluit PlayStation Plus te kopen. Dit zetten we graag op een rijtje, want het mag dan wat kosten, je krijgt er ook een hoop voor terug. Een ieder met een actief abonnement heeft recht op de volgende features:

De meeste punten spreken natuurlijk voor zich. Maar om het kort samen te vatten waarom PlayStation Plus kopen een goed idee is, hierbij nog even een globale omschrijving. Maandelijks krijgen abonnees meerdere titels voor de PlayStation 4 en 5 ter beschikking die geheel kosteloos gedownload kunnen worden. In veel gevallen heb je met twee titels je investering al terugverdiend, dus daarvoor moet je het niet laten liggen.

Daarnaast zijn er geregeld acties in de PlayStation Store waarbij abonnees van een extra korting profiteren. Ook bij nieuwe releases, waarbij enkel abonnees korting krijgen op de aanschaf. Bij PS Plus kopen hoort ook toegang tot de PlayStation Plus Collection en dit is een serie van topgames die voor de PlayStation 4 zijn verschenen. Die kun je op de PlayStation 5 allemaal gratis downloaden en spelen. Je krijgt er dus een hele hoop voor terug.

Verder is een abonnement noodzakelijk om online te kunnen gamen, anders ben je beperkt tot offline games en singleplayer titels. De multiplayer van de nieuwe Call of Duty, of FIFA spelen zit er in dat geval niet in. Doe je dit graag? Dan is PS Plus kopen je antwoord! En zo zijn er nog meer diverse features voorbehouden voor PlayStation Plus abonnees en je hebt je investering hoe dan ook altijd in een mum van tijd terugverdiend.

PlayStation Plus kopen als pre-paid abonnement

Je kunt PS Plus kopen op twee verschillende manieren. Of je gebruikt een creditcard of je koopt een bepaalde duur rechtstreeks bij KaartDirect. Het eerste is een doorlopend abonnement en als je dat niet uitzet en minder op je PlayStation zit, dan kan je geconfronteerd worden met kosten die je niet verwacht had. Niet zo fijn natuurlijk.

Dat maakt PS Plus kopen bij KaartDirect gelijk tot een mooie oplossing, want dat is een pre-paid abonnement. Je betaalt een vast bedrag voor de duur van je abonnement. Je lost de code die we je toesturen in en je kunt vervolgens volop van alle features van PlayStation Plus gebruikmaken. Loopt je abonnement af? Dan zit je niet met onverwachte kosten. Pas wanneer jij weer een abonnement nodig hebt, sluit je er een via KaartDirect af.

Het voordeel van een pre-paid PlayStation Plus abonnement is dus heel simpel. Je bepaalt zelf de duur, je bepaalt zelf wanneer je verlengt en je bepaalt zelf wanneer je het gebruikt. Allemaal punten om mee te nemen in je overweging bij PS Plus kopen. Bij KaartDirect.nl zit je daarvoor aan het juiste adres. Bekijk hier snel onze mogelijkheden!

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht