Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games voor september

Lennard Verhage
Dit zijn de gratis PlayStation Plus games voor september

De gratis PlayStation Plus games van september

Als je PlayStation Plus abonnee bent, dan ben je vast wel op de hoogte van het feit dat je maandelijks kosteloos een paar games kunt downloaden. De line-up van beschikbare games varieert per maand en in veel gevallen bestaat het uit twee games voor de PlayStation 4 en één voor de PlayStation 5. Beschik je (nog) niet over de PlayStation 5? Zet dan alsnog de games die je ter beschikking krijgt voor dat platform in je downloadlijst, wat via de PlayStation Store kan, en daarmee heb je altijd op een later moment alsnog toegang tot deze games. Wel zo prettig, niet? En als je nog geen abonnee bent, dan kun je hier PlayStation Plus kopen!

Nu we een nieuwe maand zijn binnengestapt, betekent dat ook een update van het aanbod en deze maand kunnen abonnees de volgende games downloaden en spelen: Overcooked! All You Can Eat, Hitman II en Predator: Hunting Grounds. Laten we per game eens kijken wat het te bieden heeft.

 

Overcooked! All You Can Eat

Altijd al eens in de keuken willen staan van een druk restaurant en dat zonder het risico te lopen dat het eten echt aanbrandt? Dan is deze game je op het lijf geschreven. In deze komische en doldwaze puzzelgame is het zaak om aan de lopende band gerechten te bereiden en de klanten tevreden te houden. Dit gaat gepaard met allerlei bijkomende uitdagingen, zoals onvoorspelbare elementen die het proces verstoren.

Het doel is om zo efficiënt mogelijk je keuken te runnen en alle klanten van een heerlijke maal te voorzien, en dat klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is. Zo neemt het tempo van bestellingen steeds meer toe totdat het een complete chaos wordt. Zie dan je hoofd maar eens koel te houden. Daar nog een schepje bovenop doen? Speel de game dan in de multiplayer, waarin het helemaal een vermakelijke chaos is.

Hitman II

Dit is van een compleet andere orde. Want in plaats van in de keuken te staan, nemen we de rol aan van Agent 47, die op missie gestuurd wordt om bepaalde individuen om te leggen. Dit op locaties verspreid over de hele wereld waarin je alle vrijheid krijgt om je doel te bereiken. Ga je voor de directe confrontatie? Succes, want de beveiliging zal dan gelijk achter je aankomen. Als een soort Rambo kan het effectief zijn, maar feit blijft dat onderzoek hierin cruciaal is. En bovendien ook leuker.

Ontdek routines, speel met de omgeving en lok vijanden in de val, waarbij het lijkt alsof ze op een onfortuinlijke manier aan hun eind komen. Dit is hoe Agent 47 het het liefst doet en op alle locaties die je bezoekt, krijg je daar legio mogelijkheden voor. Absoluut een aanrader om eens te proberen.

Predator: Hunting grounds

Deze game is kort te omschrijven als een asymmetrische shooter, omdat slechts één iemand als Predator speelt. Die beschikt natuurlijk over buitengewone krachten en daar zijn gewone mensen niet tegen opgewassen. Daarom word je als speler in een fireteam hier tegenover geplaatst, waarbij je door goed samen te werken het gevecht met de Predator moet zien te winnen.

Een spannende shooter die de bekende elementen uit de Predator wereld naar de game haalt, aangevuld met mooie omgevingen die iets onheilspellends over zich hebben. Dat wordt nog eens aangedikt met allerlei extra content (los verkrijgbaar), waarin je in de schoenen stapt van bijvoorbeeld Dutch Schaefer (Arnold Schwarzenegger). Een shooter die dingen net wat anders doet dan gebruikelijk en wat het dus automatisch de moeite waard maakt!

Een mooie reeks van titels die zeker het proberen eens waard zijn. Want waarom ook niet, het is toch ‘gratis’ zolang je abonnee bent en blijft. PlayStation Plus kopen kan op twee manieren: een abonnement van drie maanden en van twaalf maanden. PS Plus kopen gaat snel en gemakkelijk hier bij KaartDirect.nl. We leveren gelijk jouw tegoedcode, waarmee je direct een abonnement afsluit.

 

PlayStation Plus 3 maanden

€24,95

PlayStation Plus 3 maanden

PlayStation Plus 12 maanden

€39,95

PlayStation Plus 12 maanden