Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De veelzijdigheid van de Pathé Thuis Cadeaukaart

Isa Hengeveld
De veelzijdigheid van de Pathé Thuis Cadeaukaart

Al van kleins af aan hebben mijn oma en ik een traditie dat we op onze verjaardagen samen naar de bioscoop gaan. Op mijn verjaardag mocht ik een film uitkiezen, mijn oma koos er dan een voor haar verjaardag. Hoewel het vroeger vooral films waren als ‘Shrek’ en ‘Frozen’, zijn het tegenwoordig vaak de nieuwste komedies die we bezoeken. Toen het Coronavirus om de hoek kwam kijken, voelde mijn oma bij de heropening in juni zich toch wat minder op haar gemak om naar de bioscoop te gaan. Door de Pathé Thuis cadeaukaart aan haar te geven konden we, zonder fysiek aanwezig te zijn in een Pathé vestiging, toch het bioscoopgevoel in huis halen en daarmee onze traditie voortzetten!

Wat is Pathé Thuis?

Van je eigen woonkamer een thuisbioscoop maken, dat is waar Pathé Thuis voor staat. Nadat ik een account had aangemaakt op de website van Pathé Thuis kreeg ik gelijk toegang tot het nieuwste aanbod van films in allerlei verschillende genres. Dit waren dus niet de films die ook al jaren op Netflix staan, maar echt degenen die net uit de bioscoop komen. Het aanbieden van de recentste titels is dan ook iets wat Pathé Thuis uniek maakt ten opzichte van andere online streamingsdiensten. Het fijne vond ik dat dit online aanbod ook iedere week wordt aangevuld met nieuwe films, terwijl de wat oudere titels langzaam verdwijnen. Toen ik eenmaal de website met alle films doorgespit had, besloot ik ‘The Joker’ te huren. Deze film kostte maar €3,99 en stond voor 30 dagen beschikbaar op mijn account. Ik kon hem dus bekijken wanneer ik wilde gedurende die maand. Ik had ook de mogelijkheid om de film te kopen. Dan was het iets duurder geweest, maar dan zou ik hem wel meerdere keren kunnen bekijken. Daarnaast vond ik het ook ideaal dat ik de film op meerdere platforms kon bekijken. Hij was niet alleen beschikbaar op m’n laptop, maar ook kon ik verder kijken op m’n mobiel, tv en via een gameconsole.

Gebruiksvriendelijk

Door het aanschaffen van een cadeaukaart van Pathé Thuis had ik een cadeautje dat ik fysiek kon geven voor de verjaardag van m’n oma, terwijl we de film samen thuis zouden gaan kijken. Ik had tijdens het aanschaffen van de cadeaukaarten de keuze of ik een tegoed voor één, twee of vier films wilde kopen. Door de cadeaukaart cadeau te doen geef je de persoon aan wie je het geeft zelf de keuze welke film ze willen gaan bekijken. Daarnaast hebben veel filmliefhebbers het aanbod op Netflix en Videoland tijdens de quarantaine tijden wel gezien. Juist door de Pathé Thuis cadeaukaart te geven als presentje, geef je ze het nieuwste aanbod aan films om te kijken. Naast de eigen keuze uit films kunnen ze ook zelf bepalen wanneer ze het tegoed willen gaan verzilveren, en dat allemaal thuis van af de bank. Ik koos zelf om de kaart van €5,99 te geven waarmee ik en m’n oma één film naar keuze konden kiezen. Het unieke van de Pathé Thuis cadeaukaart is dat ik meteen afreken en vervolgens een code ontvang via m’n mail. Deze code kon ik dan op m’n Pathé Thuis account meteen inwisselen voor kijktegoed. Met dit kijktegoed konden wij dan weer een film uitzoeken om vervolgens samen te bekijken. Met een zak popcorn in de hand kregen we op deze manier direct een bioscoopgevoel.

Vrijheid in gebruik

Voor mij was het heel leuk om de cadeaukaart te geven, maar het krijgen van de kaart lijkt me ook super leuk! Het fijne van het krijgen van een Pathé Thuis cadeaukaart is dat ik niet meteen vastzit aan een abonnement. Ik kan het geld dat op de kaart staat gedurende een jaar inwisselen voor kijktegoed. Na het inwisselen heb ik meteen toegang tot het bekijken van de films die Pathé Thuis aanbiedt en kan ik het bekijken wanneer ik zelf wil. Ik krijg als het ware een gezellig avondje bioscoop, maar dan vanuit m’n eigen huis.

De cadeaukaarten zijn dus niet alleen leuk om zelf te ontvangen, maar ook heel leuk om er iemand anders blij mee te maken. Door het grote aanbod van de nieuwste films bij Pathé Thuis en de lange geldigheid van de cadeaukaart is het super makkelijk in gebruik. Via KaartDirect.nl kan ik zelf bepalen voor hoeveel geld ik waarde op de Pathé Thuis kaart zet en hoeveel films ik er uiteindelijk mee kan kijken. Daarnaast maakt KaartDirect.nl het super makkelijk om binnen een paar klikken een super leuk cadeau te regelen. Mocht de jarige nou geen filmliefhebber zijn, is er nog een ruime keuze in andere digitale cadeaukaarten. Zo kan ik de modeliefhebber de Fashion Cadeaukaart geven en is de Spotify giftcard wel iets voor m’n muziek liefhebbende vriend. Bij de cadeaukaarten van KaartDirect.nl zit voor ieder wat wils. Daarnaast is het de ideale manier om toch een persoonlijke draai te geven aan het geven van geld!

Pathé Thuis - 4 HD films

€23,95

Pathé Thuis - 4 HD films

Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film

Pathé Thuis - 2 HD films

€11,95

Pathé Thuis - 2 HD films