Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De SportCadeau kaart - voor de sportieveling

Isa Hengeveld
De SportCadeau kaart - voor de sportieveling

Als ik ergens een ontzettende hekel aan heb dan is het wel sporten. Vroeger als kind heb ik ooit een blauwe maandag op streetdance gezeten, maar daar is het dan ook wel bij gebleven. Toen ik in maart thuis kwam te zitten door het coronavirus had ik nauwelijks beweging op een dag, maar wel heel veel zin om allerlei lekkere taarten en koekjes te bakken en vervolgens allemaal op te eten. Begin juni zocht ik daarom een manier om de aangekomen quarantainekilo’s weer kwijt te raken. Om me extra te motiveren gaf een vriend me een cadeaukaart van SportCadeau. Sindsdien heb ik nog nooit zoveel plezier gehad in het sporten!

 

Wat is SportCadeau?

Het ideale cadeau voor de sportliefhebber, dat is het uitgangspunt van SportCadeau. Nu ben ik er zelf wel achter gekomen dat ook niet sportieve mensen ontzettend veel plezier uit de kaart kunnen halen. Met een beetje tegenzin ben ik online opzoek gegaan naar hoe en waar ik de cadeaukaart kon verzilveren. Na een profiel te hebben aangemaakt bij Champ.nl werd ik eigenlijk steeds meer enthousiast. Nadat ik m’n cadeaukaart had gekoppeld aan m’n profiel, kon ik kiezen uit meer dan 5500 sportactiviteiten die worden gegeven bij meer dan 2500 locaties. Maakt niet uit waar je bent of wat je wilt doen, altijd genoeg keuze dus! Ik woon zelf in de omgeving van Nijmegen dus ik besloot eens te gaan kijken wat er daar allemaal werd aangeboden. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat er niks voor mij bij zou zitten, had ik nu juist moeite met kiezen. Van meedoen aan een bootcamp tot intensief kickboksen, persoonlijke trainingen en Zumba lessen. Het leek me eigenlijk allemaal wel wat! Uiteindelijk ben ik gegaan voor een cardio groepsles. Deze les was in totaal €13,50 en dat was het dan ook meer dan waard. Niet alleen kreeg ik persoonlijke begeleiding bij het sporten, je doet het ook nog eens samen met een groep wat zorgt voor veel gezelligheid. Eenmaal thuis had ik zo’n voldaan en fit gevoel, dat ik de volgende les alweer geboekt heb!

 

Ruime keuze

Het unieke aan de SportCadeau kaart is dat je ongekend veel keuze hebt. Er zijn dusdanig veel sportactiviteiten dat er voor iedereen wel wat bij zit. Vond je die bootcamp nou helemaal niks, dan kan je de volgende keer gewoon kiezen voor een lesje yoga. Het is super gemakkelijk geregeld en geboekt. Daarnaast is het een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je kan je namelijk aansluiten bij verschillende communities om daarin weer af te spreken om samen te gaan sporten. Ook kan je je aanmelden bij ‘Club Champ’ waar je wordt uitgedaagd met challenges, klassementen en badges en daarna kan worden beloond met extra sporttegoed. Een super leuke manier om gemotiveerd te blijven! Daarnaast had ik ook de mogelijkheid om de cadeaukaart te besteden aan sportkleding, -schoenen en andere attributen. Mocht je al fanatiek sporter zijn dan is dit ook de ideale kans om jezelf eens te belonen met wat nieuwe sportspullen. Super handig als je daarna ook van plan bent om nog eens deel te nemen aan een van de leuke groepsles!

 

Vrijblijvend

Een ander groot voordeel van SportCadeau is dat je iemand totale vrijheid geeft wat betreft welke activiteit en wanneer ze iets met de cadeaukaart gaan doen. Je sport namelijk zonder abonnement en betaalt alleen voor de les die je graag wilt gaan doen. Geheel vrijblijvend dus! Ik vond dit daarom ook de ideale manier om allerlei nieuwe sporten uit te proberen. Na m’n cardio groepsles stond er nog wat tegoed op m’n SportCadeau kaart en kon ik, door een paar euro bij te leggen, weer wat nieuws proberen. Losse lessen, programma’s of events, ik kan het allemaal kiezen!

 

Ik vond het super leuk om de SportCadeau kaart te krijgen, maar ik ben nu ook zeker van plan om het een keer cadeau te geven aan iemand. Niet alleen kan je degene aan wie je het geeft blij maken met sportkleding of attributen, maar ze hebben ook een ruime keuze aan allerlei sportactiviteiten. Juist door deze ruime keuze zit er voor iedereen wel wat wils bij. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kan je met de cadeaukaart ook die ene comfortabele sportlegging kopen om lekker op de bank Netflix te kijken! Wanneer ik de SportCadeau kaart op KaartDirect.nl bestel, heb ik de mogelijkheid om een waarde tussen de €5,- tot €200,- op de cadeaukaart te zetten. De kaart is super makkelijk online te bestellen en binnen één minuut krijg je de code in je mail geleverd. Hierna heb ik, of de persoon aan wie je het geeft, meteen de mogelijkheid om de cadeaukaart te verzilveren voor een sportactiviteit naar keuze. Een super makkelijke, en vooral leuke, manier om het geven van geld toch nog persoonlijk en sportief te maken!

SportCadeau

€5,- tot €150,-

SportCadeau

Bestellen