Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De mooiste PS5-games voor 2021

De mooiste PS5-games voor 2021

De mooiste PS5-games van 2021

Met PlayStation tegoed kun je diverse games voor de PlayStation 5 kopen en dat doe je in de PlayStation Store. Dit is de digitale winkel voor het aanschaffen van games, maar ook extra content, abonnementen en meer. Dit PlayStation tegoed koop je bij KaartDirect en krijg je direct geleverd. De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar de PlayStation 5 games en in 2021 staan er een aantal mooie titels op het programma, die het zeker waard zijn om op vooruit te blikken.

Returnal

Laten we beginnen met de release van Returnal, die erg dichtbij is. Deze game verschijnt namelijk op 30 april en brengt jou naar een onbekende wereld. In Returnal stap je in de schoenen van Selene die in een futuristische sciencefiction setting terechtkomt op de planeet Atropos. Hier blijkt al snel dat Selene vastzit in een timeloop, waardoor ze handelingen keer op keer opnieuw moet doen. Na elke dood keert ze terug, maar de wereld om haar heen verandert wel, waardoor ze telkens een stukje verder komt. Een mysterieus avontuur dat geleid zal worden door een interessant verhaal, aangevuld met boeiende elementen om de gameplay interessant te houden. Uit de eerste beelden blijkt al dat Atropos niet de meest vriendelijke omgeving is, dus dat belooft genoeg spanning.

Resident Evil: Village

De volgende telg in de bekende Resident Evil franchise gaat door met het verhaal van Resident Evil 7. Wederom stappen we in de schoenen van Ethan die een ijzingwekkend avontuur achter de rug heeft bij de familie Baker. Ditmaal komt hij in een spookachtig dorpje terecht waar Lady Dimitrescu met de scepter zwaait, of is zij slechts een puppet..? Deze elegante dame voert echter wat in haar schild met haar dochters. Je bezoekt een uitgestorven dorpje waar het wemelt van het gespuis en ook zul je een bezoekje brengen aan het kasteel van de eerder genoemde dame. Daar is het zeker niet pluis en je mag je klaarmaken voor wederom een angstaanjagend avontuur. Pre-order de game alvast in de PlayStation Store met PlayStation tegoed van KaartDirect.nl.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Het olijke duo Ratchet & Clank keert dit jaar terug in een gloednieuw avontuur voor de PlayStation 5. Ditmaal komen de twee in een bijzondere situatie terecht en dat is dat ze kunnen reizen door dimensies. Van de ene planeet zullen ze zo pardoes op de andere terechtkomen en dat komt door zogeheten ‘rifts’. Hierdoor zijn er in het universum gaten ontstaan waar het duo doorheen kan springen. Ideaal om snel aan een heftig gevecht te ontsnappen, maar ook om nieuwe locaties te bezoeken. Door deze gaten in het universum komt er echter ook een nieuwe Lombax om de hoek kijken, een vrouwelijke Ratchet. Zal onze held verliefd worden? Knotsgekke actie, absurde wapens, schitterende omgevingen en een fantastisch avontuur samen gegoten tot een geheel: Ratchet & Clank: Rift Apart koop je met PlayStation tegoed.

Horizon: Forbidden West

In 2017 maakten we kennis met Aloy, een jongedame die zich inzette voor het behoud van de wereld in een verre toekomst. Door bijzondere gebeurtenissen is het leven echter primitief en Aloy stelde hier zo haar vragen bij. Uiteindelijk konden we een ongekend mooi avontuur beleven in een werkelijk subliem vormgegeven wereld. Ook was er telkens sprake van het ‘verboden westen’, een gebied voorbij de wereld uit het eerste deel. Niet voor niets is het verboden, want daar loeren nog meer gevaren. Maar zeg dat tegen Aloy, die staat haar mannetje wel. In deze nieuwe game bezoeken we het nieuwe gebied en met het eerste deel in het achterhoofd mogen we uitkijken naar een fantastisch nieuw avontuur.

Dit is een greep uit de PlayStation 5 games die voor 2021 gepland staan. De meeste games kun je nu al of op korte termijn in pre-order plaatsen in de PlayStation Store. Dat betekent dat je de game voor de release al kunt downloaden en gelijk kunt gaan spelen zodra die uit is. Om een pre-order te plaatsen dien je over PlayStation tegoed te beschikken. Dit tegoed kun je heel gemakkelijk en snel bij KaartDirect.nl bestellen. We sturen je de tegoedcode gelijk per mail toe! Hierin heb je verschillende keuzes, dus check ons overzicht voor de mogelijkheden!

PlayStation Plus 12 maanden

€59,99

PlayStation Plus 12 maanden

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20