Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De lente deals van PlayStation

Chris Hofman
De lente deals van PlayStation

In de PlayStation Store zijn de voorjaarsaanbiedingen in volle gang! Dit is het moment om de beste games voor een lage prijs te scoren. Je kan tot maar liefst 75% besparen op titels voor de PlayStation 4 & 5. Ben je opzoek naar een leuk spel, maar weet je niet welke je moet kopen? Geen probleem, wij vertellen je welke pareltjes in deze mega-sale te vinden zijn!

 

Games die je alleen op de PlayStation kunt spelen

Een van de meest memorabele titels uit de stal van Sony is The Last of Us Part II. Voor €19,99 speel je een indrukwekkend verhaal vol spanningen en emoties. Heb je het eerste deel nog niet gespeeld? Dan is het zeker de moeite waard om deze voorafgaand te spelen (maar niet noodzakelijk). Ben je meer een vechtersbaas? Guilty Gear -Strive- is dan de game voor jou. Dit is een super goede vechtgame, die zowel bij beginners als ervaren spelers in de smaak valt. Nu verkrijgbaar met 35% korting, voor slechts €38,99. Krijg je geen genoeg van Spider-Man? De 'The City That Never Sleeps' seizoenspas is nu voor €9,99 beschikbaar en biedt extra content voor de originele Spider-Man game. De season pass biedt extra verhalende hoofdstukken zodat je weer een reden hebt om in New York rond te slingeren. 

Iedereen die lid is van PlayStation Plus speelt Kena: Bridge of Spirits Deluxe (PS4 & PS5) met extra korting voor €23,99. De game heeft prachtige visuele effecten en muziek waar je uren naar kunt luisteren. Je komt de meest bijzondere wezens tegen waardoor de sfeer sprookjesachtig aanvoelt. Deze combinatie zorgt er voor dat het emotioneel beladen verhaal kleurrijk en uniek gebracht wordt.

 

De beste deals van andere ontwikkelaars

Er zijn nog meer games die de moeite waard zijn om te kopen tijdens de voorjaarsactie in de PlayStation Store. Call of Duty: Vanguard is nu op te pikken voor €41,99 en Far Cry 6 voor €34,99. Duik in het (nacht)leven van Night City van Cyberpunk 2077 voor €24,99. Het verhaal vol intriges en actie, is meer dan de moeite waard om te ontdekken: een breathtaking experience!

 

PlayStation deals voor games die je gespeeld moet hebben

Het aanbod van PlayStation games is zo breed, dat je deze titels absoluut niet gemist mag hebben. Voor €35,99 koop je Grand Theft Auto V: Premium Edition voor de PS4 inclusief een royale Megalodon Shark Card. Met deze kaart heb je de perfecte start: 8 miljoen GTA-Dollar om te besteden in GTA-Online! Liever als een echte cowboy de prairie's in Amerika onveilig maken? De Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 is nu voor €34,99 te koop, waarbij je ook toegang krijgt tot Red Dead Online. 

Deze games download je eenvoudig uit de PlayStation store met een PlayStation gift card. Het tegoed stort je eenvoudig in je PlayStation portemonnee, zonder dat je een creditcard of andere betaalmiddel aan je account hoeft te koppelen. Je vindt hier het complete overzicht van alle PSN kaarten op KaartDirect. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, krijg je de code op je scherm te zien en kan je meteen profiteren van de voorjaarsaanbiedingen in de PlayStation Store.

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10