Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De Days of Play zijn vandaag van start gegaan!

Chris Hofman
De Days of Play zijn vandaag van start gegaan!

Tijdens deze warme dagen maakt PlayStation er een feestje van! De Days of Play zijn vandaag begonnen, wat betekent dat er boordevol aanbiedingen te vinden zijn in de PlayStation Store. Met meer dan 250 volledige games die in de aanbieding zijn, kan het even zoeken zijn voordat je een nieuw spel gevonden hebt. Wij hebben een aantal mooie deals voor je op een rijtje gezet die je absoluut niet wilt missen. Het gaat om games voor de PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles die je nu met PlayStation tegoed uit de PlayStation Store kunt downloaden.

Bespaar tot maar liefst 33% op recente games als: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Dying Light 2: Stay Human en Destiny 2: The Witch Queen. Dit is het moment om deze games te spelen (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Voor de PlayStation 5 zijn bijvoorbeeld ook Ratchet & Clank: Rift Apart en Sackboy: A Big Journey voor de helft(!) van de adviesprijs te scoren. Heb je geen PS5? Niet getreurd, voor de PlayStation 4 zijn er namelijk ongelooflijk veel games die ook de moeite waard zijn. Denk aan Back 4 Blood, Call of Duty: Vanguard, Cyberpunk 2077, Dying Light II en de Final Fantasy VII REMAKE. Neem vooral een kijkje in de PlayStation Store, want dit is nog maar het topje van de ijsberg.

PlayStation kaart kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect koop je PlayStation kaarten om je tegoed aan te vullen in de PlayStation Store. Zeker nu de Days of Play zijn gestart, is het niet verkeerd om bijvoorbeeld een PlayStation Store tegoed code van 20 Euro of 50 Euro te kopen, om zo te profiteren van (meerdere) scherpe deals. 

PlayStation hardware aanbiedingen

Sony PlayStation biedt tijdens Days of Play niet alleen games met korting aan, maar ook op andere producten mooie aanbiedingen. Zo is nu bepaalde PlayStation hardware ook tijdelijk in prijs verlaagd. De PS5 DualSense controller koop je nu met korting, maar ook de PlayStation VR en de PlayStation Pulse headset zijn aantrekkelijk om aan te schaffen. Klik hier om de PlayStation Days of Play pagina te bezoeken als je nieuwe hardware wilt kopen. 

De Days of Play periode loopt van 25 mei tot en met 8 juni 2022. Het is een uitgerekende kans om je nieuwe PlayStation games binnen te halen en nieuwe hardware te kopen. Bij KaartDirect koop je snel en eenvoudig je PlayStation tegoedkaarten. Het fijne is dat alles veilig en snel verloopt: nadat we de betaling van je PlayStation gift card binnen hebben, verschijnt de tegoedcode op je scherm. Voor de zekerheid sturen we de code ook per mail toe, dan heb je hem altijd bij de hand. Happy Days of Play!

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10