Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Coolblue cadeaukaart - de webwinkel met een glimlach

Isa Hengeveld
Coolblue cadeaukaart - de webwinkel met een glimlach

Voor m’n verjaardag dit jaar wist ik maar niet wat voor cadeaus ik moest vragen aan m’n familie. Het enige wat ik écht nodig had was een nieuwe telefoon, maar dat is wel een beetje een erg duur cadeau voor m’n verjaardag. Omdat m’n ouders het geven van geld maar saai vinden, maar me toch een beetje tegemoet wilden komen, hadden ze daarom iets anders bedacht: een Coolblue cadeaukaart! Op deze manier kon ik deze cadeaukaart mooi verzilveren bij het kopen van m’n nieuwe telefoon en hoefde ik zelf niet meer zoveel geld bij te leggen. Daarnaast konden zij door middel van deze cadeaukaart nu ook een veel persoonlijker cadeau geven dan wanneer ze alleen geld hadden gegeven.

 

Wat is de Coolblue cadeaukaart?

Met het geven van de Coolblue cadeaukaart laat je de ontvanger genieten van de webwinkel met een glimlach. Het bestellen van deze cadeaukaart kan super makkelijk op KaartDirect.nl. Zo heb je de mogelijkheid om er een waarde van tussen de €5,- en €150,- en zodra je hebt besteld, ontvang je de code binnen enkele minuten in je mailbox. Op de Coolblue cadeaukaart die ik had gekregen stond een waarde van €75,-. Hoewel een nieuwe telefoon natuurlijk veel geld kost, ging er met dit bedrag toch nog flink wat af. Het verzilveren van de cadeaukaart heb ik gedaan in een van de Coolblue winkels. Het enige wat ik hoefde te doen was de cadeaukaart in te leveren bij de kassa en het bedrag werd er vervolgens meteen van af geschreven.  

 

Naast dat je de Coolblue cadeaukaart fysiek in een van de winkels kan verzilveren, kan je nog makkelijker er online iets naar wens van kopen. Op hun website hebben ze een enorm assortiment aan elektronica en witgoed, dus daar zit ongetwijfeld ook wel wat bij voor jou. Wanneer je je winkelmandje online hebt gevuld met je favoriete product(en) kan je bij het afrekenen gemakkelijk de unieke code invoeren die op de cadeaukaart staat. Het resterende bedrag komt er meteen te staan en vervolgens kan je door naar het betalen. Zodra je het besteld hebt hoef je ook niet lang te wachten totdat je het in ontvangst kan nemen. Het fijne van Coolblue is namelijk dat je bestelde producten dan ook meteen de volgende dag gratis worden geleverd, zelfs op zondagen!

 

Ruime keuzemogelijkheid

Coolblue biedt meer dan 30.000 producten aan, 30.000..! Ze hebben een groot aanbod aan witgoed en elektronica, maar ze hebben nog veel meer dan dat. Zo bieden ze allemaal spullen voor in de tuin en sinds kort ook zelfs zonnepanelen. Van de nieuwste barbecues tot de beste koptelefoons en van lekkerste koffiezetapparaten tot de mooiste televisies, Coolblue heeft het allemaal! Daarnaast is de service die Coolblue biedt bij het kopen van producten verkozen tot een van de beste. Alle producten heb je de volgende dag al in huis en ben je niet tevreden, dan kan je het ten alle tijden gratis retourneren. De enorme veelzijdigheid in besteding en de fijne service maakt de Coolblue cadeaukaart geschikt voor iedereen!

 

Lange geldigheid

Hoewel je waarschijnlijk na het krijgen van een Coolblue cadeaukaart er meteen iets van wilt aanschaffen, is het toch fijn als er een lange geldigheid aan zit. Met deze cadeaukaart heb je drie jaar lang de tijd om het te besteden en heb je dus meer dan genoeg tijd om er iets leuks van te kopen. Zelf gebeurt het me namelijk vaak dat ik compleet vergeet dat ik een cadeaukaart heb gekregen. Vervolgens vind ik de kaart terug na een jaar en zie ik dat ik het al niet meer kan besteden. Met een drie jaar lange geldigheid zal dit je gelukkig niet snel gebeuren. Het maakt nu niet uit als je de cadeaukaart even uit het oog verliest, je hebt daarna toch nog genoeg tijd om er die ene net uitgekomen smartphone van te halen!

 

Diversen cadeaukaarten

KaartDirect.nl biedt niet alleen de Coolblue cadeaukaart aan, maar ze hebben nog een veel ruimer assortiment aan cadeaukaarten. Zo kan je SportCadeau geven aan de sportieveling zodat hij ergens naar wens een leuke sportles kan volgen. Of FashionCadeau voor de modeliefhebber om een nieuwe kerstoutfit te scoren in de meest trendy kledingwinkels. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook nog Boekcadeau geven aan een persoon die ontzettend van lezen houdt waarmee degene ruime keuze heeft uit allerlei boeken en tijdschriften. Er zit voor iedere gelegenheid en voor iedereen wel wat wils bij dus!

 

Sinds kort biedt KaartDirect.nl ook de mogelijkheid om een van de vele cadeaukaarten met een persoonlijke boodschap naar keuze op te sturen naar de ontvanger. Je kan er ook nog eens een toepasselijk design aan toe voegen wat het cadeau helemaal afmaakt. De ideale manier dus om toch nog een leuk cadeau te geven mocht je er bijvoorbeeld met een verjaardag of met Kerstmis niet bij kunnen zijn.

Coolblue

€5,- tot €150,-

Coolblue

Bestellen