Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

BoekCadeau - het cadeau voor iedere lezer

Isa Hengeveld
BoekCadeau - het cadeau voor iedere lezer

Een ding waar m’n opa ontzettend gek op is, is het lezen van boeken. Zolang ik me kan herinneren zit hij in z’n luie stoel het ene naar het andere boek van Dan Brown weg te lezen. Van De Da Vinci Code tot Inferno, hij vindt ze allemaal geweldig. We hebben hem afgelopen jaar een e-reader gegeven, maar al dat ‘digitale gedoe’ vond hij maar niks. Hij houdt ervan om echt naar de boekenwinkel te gaan en daar in alle rust een goed boek uit te zoeken om z’n collectie weer verder aan te vullen. Voor zijn verjaardag leek me het dan ook perfect om BoekCadeau aan hem te geven. Op deze manier kon hij zelf een leuk boek naar keuze uitzoeken om er zich vervolgens voor de aankomende paar weken weer helemaal in te verdiepen.

 

Hoe werkt BoekCadeau?

Het bestellen van de cadeaukaart heb ik gedaan op de website van KaartDirect.nl. Ik heb al vaker op deze manier een cadeaukaart besteld en het verloopt iedere keer weer super makkelijk. Binnen een paar minuten heb je de cadeaukaart ontvangen en daarmee een super leuk cadeau tot je beschikking. Bij het bestellen had ik de mogelijkheid om er een bedrag van tussen de €5,- en €150,- op te zetten. Uiteindelijk heb ik er een waarde van €25,- op gezet zodat m’n opa er voldoende leesvoer naar wens voor kon kopen! De cadeaukaart verzilveren ging voor m’n opa ook heel gemakkelijk. Hij koos er zelf voor om een boek aan te schaffen bij de plaatselijke Bruna. Het enige wat hij hoefde te doen was de cadeaukaart overhandigen aan de verkoopster en de waarde van de cadeaukaart werd meteen van het bedrag afgehaald.

Het boek dat m’n opa uiteindelijk gehaald heeft was €20,- en heeft dus nog een klein resterend bedrag op de cadeaukaart staan. Op de website van BoekCadeau kan je heel gemakkelijk het resterende saldo controleren van de cadeaukaart. Bij het invoeren van de code zie je dan ook meteen hoe lang de cadeaukaart nog geldig is. Super makkelijk dus voor als je er in de toekomst nog iets voor wilt halen, want je weet precies voor hoeveel geld en voor hoe lang je er nog leuke dingen voor kan halen.

 

Ruim aanbod

BoekCadeau is perfect om te geven aan iemand die ontzettend van lezen houdt. Of de persoon aan wie je het cadeau wilt doen nou houdt van echt fysieke boeken of van e-books, het kan allemaal met BoekCadeau! Daarnaast kan je het ook besteden aan luisterboeken en tijdschriften. Je kan je favoriete leesvoer gewoon makkelijk vanuit huis of tijdens een bezoekje aan de boekhandel shoppen. Van de Bruna tot de AKO en van BookSpot tot The Read Shop, je hebt een ruime keuze in waar je de cadeaukaart wilt besteden. Mocht je nou niet zo van lezen houden, dan kan je bij bijvoorbeeld BookSpot de cadeaukaart ook besteden aan films, muziek en games. Voor iedereen wel wat wils dus!

 

Lange geldigheid

Een andere reden waarom BoekCadeau zo ideaal is om te geven aan iemand, is de lange geldigheid die deze cadeaukaart met zich meebrengt. Je hebt namelijk twee jaar lang de tijd om er wat leuks voor te halen. Zelf heb ik vaak dat ik na het ontvangen van een cadeaukaart compleet vergeet dat ik het heb gekregen en belandt het ergens in de kast. Doordat BoekCadeau twee jaar lang geldig is geeft het niet als je het even uit je oog verliest. Je hebt daarna nog genoeg tijd om er iets leuks voor te halen. Daarnaast maakt het ook niet uit of je na de eerste keer besteden er nog een bedrag op de cadeaukaart hebt staan. Je kan BoekCadeau namelijk op meerdere momenten besteden. Heb je er nog een bedrag opstaan na het halen van die ene leuke literaire thriller, maar wil je een halfjaar later ook de nieuwste uitgave van je favoriete tijdschrift halen? Geen probleem, want je kan BoekCadeau dan nog gewoon verzilveren!

 

Diversen cadeaukaarten

Hoewel BoekCadeau heel ruim te besteden is, is misschien het geven van een andere cadeaukaart leuker om te geven aan iemand die niet zo van lezen houdt. In dat geval biedt KaartDirect.nl nog veel meer aan. Zo heb ik laatst een vriendin EntertainmentCadeau gegeven. Zij is er heerlijk een dagje met haar gezin naar een pretpark van geweest en ook nog genoten van een avondje musical. Daarnaast heb ik op de verjaardag van m’n vader hem KlusCadeau gegeven. Met deze cadeaukaart heeft hij bij de bouwmarkt allemaal hout gehaald om een tuinhuisje te bouwen. Maar ook door middel van de bol.com cadeaukaart, de Pathé Thuis cadeaukaart en de Bijenkorf cadeaukaart geef je iemand een super leuk cadeau naar eigen keuze. Of het nou gaat om een bruiloft, een zakelijk cadeau of een verjaardag, het geven van een cadeaukaart kan voor iedere gelegenheid!

Boekcadeau

€5,- tot €150,-

Boekcadeau

Bestellen